Anlık Bildirim

Dükkanınıza Wi-Fi noktası koyun her bağlanandan para kazanın

Dükkanınıza Wi-Fi noktası koyun her bağlanandan para kazanın

Amerika'da yeni sürücülecek olan bu hizmet oldukça hoş çünkü dev gibi artan bir Wi-Fi Bağlantı Noktası (Hot Spot) akımına neden olacak. Çünkü bir sıcak nokta sahibi her bağlantı kuran kişiden Boingo firması aracılığı ile ücret almakta. Boingo ise dünya yüzeyine yayılmaya çalışan Wi-Fi erişim ağı kuran bir firma.

 

Bu Wi-Fi hizmetini tam olarak cep telefonuna benzetmek gerekirse bir cep kapsama olanı olmayan bir noktada cep telefonu baz istasyonu hizmet dağıtmaya benziyor. Siz sizin üzerinizden bağlananlar ve abone olanlarla para kazanıyorsunuz. Peki nerelere uygulanabilir ;

Fiyatlar ise oldukça çekici mesela daha önceden üye olmuş bir Boingo kullanıcısı size gelip bağlanırsa o gün için o kullanıcı adına 1$, eğer günlük bir hizmeti sizden satın alırsa 4$, aylık tamamen bedava bir kullanıcıyı abone ederseniz 20$ gibi bir ücret alıyorsunuz. Ortalama bir yerde aylık 200-400$ arası ekstra gelir alınabiliyor.

Boingo kullanıcılarının ise ödediği ücretler ise şöyle 2 günlük sınırsız Boingonoktası bağlantısı için 8$, aylık tüm Boingo noktalarında bağlanabilmek için ise 22$ ödüyorlar.

Dükkanınıza Wi-Fi noktası koyun her bağlanandan para kazanın

Etrafına Wi-Fi Bağlantı Noktası hizmeti vermeye başlamak için ise yapılan yatırım çok çok basit. Firmanın bir teknik uzmanlığı gerekmemekte ve Linksys Wireless-G VPN Broadband Router (WRV54G) alması yeterli. Boingo ile yapılan anlaşma ve bir firmware güncellemesi ile diğer tüm işlemleri Boingo'ya bırakmış oluyorsunuz.

Siz para bile tahsil etmediğinizden yada erişim problemleri ile uğraşmadığınızdan normal işinize devam ederken müşterileriniz sizden habersiz abone olup ağa dahil olabiliyorlar. Sizin sadece ödemeniz gereken miktar 170$ değerindeki bu kablosuz router ve aylık internet bağlantısı.

Boingo ise aslında Wi-Fi hizmeti veren 70 büyük operatör firmasının hepsinin aralarındaki değişim hizmetinin adı. Kısaca siz bu hizmeti vermeye başladığınızda dünya çapında büyük firmalar ile ortak çalışmaya başlıyorsunuz. Bu firmalar ise ISP'ler ve yerel Wi-Fi operatörleri gibi büyük firmalar.

  • Oteller
  • Kafeler, Resttaurantlar, İş Merkezleri, Mağzalar
  • Benzin istasyonları
  • Doktor ofisleri
  • Alış veriş merkezleri
  • Ulaşım merkezleri

Bu arada belirtmeden geçmeyelim firma size reklam afişleri ve benzer tanıtım materyallerinin hepsini sağlıyor aynı zamanda müşteri hizmetlerinide size yük olmadan üstleniyor.

Başka bir iş dalı ise sadece sizde geçerli olacak üye kaydetme sistemi. Eğer kendinize çok güveniyorsanız bir yandan Boingo sistemine dahil para kazanırken bir yandan kendi markanız altında bir sistem kurabiliyorsunuz. Bu sistemde otomatik işliyor ve üye kaydından, deneme kuponlarına ordan hazır ödenmiş kart dağıtımına kadar bir çok şeyi yapabiliyor.

Fiyatı doğal olarak kendiniz belirliyor ve isterseniz saatlik aylık, günlük hatta saatlik bağlantı bile satabiliyorsunuz. Tüm müşteri hizmetlerini hala devredebiliyorsunuz ama başlangıç ekipmanı 799$ ve kendi markanız altında sattıklarınızın %75'ini alıyorsunuz. Bunun dışında birden fazla noktaya kurabilmeniz zincir mağzalarınız için büyük avantaj.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim