Anlık Bildirim

El Bilgisayarların da Oyun

Palm veya Pocket Pc farketmez hepsinde oyun oynanabiliyor. İşte bu yazı bu geliştirilen oyunlara adanmış. Bir çok kuruluş ibr çok oyun çıkarmış yeni Pentium MMX hızlarında çalışan işlemcilerde bu tür oyunlar artık oynanabiliyor. Hele renkli olunca iş dahada zevkleniyor.

İster inanın ister inanmayın bu el bilgisayarlarıda bizim bilgisayarlar kadar eğlenceli mesela Overclock'tan tutun işletim sisteminin olduğu yeri normal hafızaya katmaya kadar birçok program var.

Ama bunlar arasında en önemlileri oyunlar. Palm'da beni şok eden bir oyun var Simcity klasik. Yada şok güzellikteki Shot'em Up'lar ve diğerleri.

El bilgisayarlarındaki oyunlar tek kişilik olmaklada sınırlı değil. Mesela iPAQ'de IR ile multi player bile oyun oynayabiliyorsunuz.

Süper bir yan daha var mesela bu bilgisayarlarda emulasyon yolu ile birçok eski sevdiğiniz oyunu oynayabiliyorsunuz. Bu sayede sınırlar kalkıyor. Mutlaka mutlaka incelenmesi gereken bir yazı.

Son darbe ise şimdi geliyor PocketQuake tüm pocket pc'lerde rahatlıkla oynanabiliyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim