Anlık Bildirim

En küçük MP3 Player, Logitech'den 1 yıl şarj ömürlü fare ve JVC'den yeni kameralar

Alabileceğiniz en Küçük MP3 Player JNC SSF-8100

Dijital müzik çalarlar her geçen gün daha çok kişinini ilgisini çekmekte. Kullanıcıların dijital müzik çalar alırken dikkat ettikleri bir kaç ana özellik var. Günümüzde depolama alanı oldukça büyük önem kazanmış durumda ayrıca cihazların bilgi gösteren ekranlarının olması ve ek olarak FM yayınları alabilmesi kullanıcıların ürünü seçmelerinde büyük rol oynuyor.

JNC SSF-8100, 1 GB depolama alanına sahip ayrıca içerisinde FM yayınlarını alabilecek bir tunerde bulunuyor. Pil durumu saat gibi basit bilgileri gösteren OLED bir ekran ürüne dahil edilmiş. SSF-8100, size basit bir MP3 çalıcıdan farksız gelebilir fakat ürünü asıl farklı yapan bunca özelliği 25x25x25 mm ölçülerinde 18gram ağırlığında bir kasada toplaması.

Ürün MP3/WMA dosyalarını çalabilmekte ve USB 1.1 destekli flash disk olarak kullanılabiliyor. SSF-8100, tekrar şarj gerektirmeden 15 saat boyunca çalışabiliyor. Ürünün oldukça küçük boyutlarıyla ters orantılı bir fiyatı var, cihazın yurtdışı satış fiyatı yaklaşık olarak 300$.

 
En küçük MP3 Player, Logitech'den 1 yıl şarj ömürlü fare ve JVC'den yeni kameralar
 
En küçük MP3 Player, Logitech'den 1 yıl şarj ömürlü fare ve JVC'den yeni kameralar

Logitech'den 1 Yıl boyunca şarjı bitmeyen optik fare

Bir çok platform için ürettiği kaliteli çevre birimleriyle tanınan Logitech'in PC kullanıcıları için gelişmiş optik tarama sistemlerine ve kaliteli işçiliğe sahip fareleri ayrı bir önem taşır. Firmanın diz üstü bilgisayar kullanıcıları için çıkarttığı son ürün V200 kablosuz faresi, gelişmiş optik tarama sistemi, kablosuz bağlantı için kullandığı 2.4Ghz bandının sağladığı performans ve kaliteli işçiliğinin yanı sıra rakiplerinden tek AA pil ile bir (1) yıl boyunca çalışabilmesiyle ayrılıyor.

Ürün günlük kullanımda pil değiştirmeye gerek kalmadan bir (1) yıl boyunca kullanılabilmekte. Ayrıca kullanılan özel optik sistem sayesinde renksiz ışık saçan ürün akşam çalışırken kullanıcıya rahatsızlık vermemekte. V200 yurtdışında 40$ gibi oldukça uygun bir fiyatla satılmakta.

En küçük MP3 Player, Logitech'den 1 yıl şarj ömürlü fare ve JVC'den yeni kameralar

JVC Sabit diskli kamera serisine yeni 20GB ve 40GB kapasiteli ürünler ekledi

JVC, geçtiğimiz günlerde sizlere daha önce haberini yaptığımız GZ-MC500 model sabit diskli kamerasının daha yüksek depolama alanına ve daha yüksek çözünürlükte CCD sensöre (1.3MP) sahip modellerinin tanıtımını yaptı. 2005'in Ağustos ayında piyasaya sürülmesi beklenen yeni modeller GZ-MG50/30(30GB) ve GZ-MG40/20(20GB) 900$ ve 1000$ gibi yurtdışı satış fiyatlarına sahip olacaklar.

DVD kalitesinde kayıt yapan ve yaptıkları kaydı MPEGII formatında sabit disklerine depolayan cihazlar daha sonra USB2.0 portundan bağlanarak bütün çekilen görüntüleri hiçbir ek işleme gerek kalmadan MPEGII formatında kodlanmış dosyalar halinde PC'ye aktarabilmekteler. 20GB lık modele kalite seçeneğine göre 4.5 saat ile 25 saat arasında kayıt yapmak mümkünken 30GB sabit disk taşıyan modele 7 ile 37 saat arası kayıt yapmak mümkün.

En küçük MP3 Player, Logitech'den 1 yıl şarj ömürlü fare ve JVC'den yeni kameralar

Ürünlerden GZ-MG20, 800.000 piksel çözünürlükteki CCD ekranı ve daha az kapasite (20GB) ile diğer modellerden ayrılırken, GZ-MG50 yüksek kapasitesi (30GB), 1.33 megapiksel çözünürlükteki CCD sensörü ve daha fazla yakınlaştırma yapabilme gibi ek özelliklerle serinin en pahalı üyesi olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim