Anlık Bildirim

GeForce GTX 360 ve GTX 380'in test sonuçlarıyla ilgili tartışmalar bitmiyor

Nvidia'nın uzunca bir süredir merakla beklenen DirectX 11 destekli yeni nesil GeForce GTX 360 ve GeForce GTX 380 modelleri için tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde firmanın yeni modellerine ilişkin bazı test sonuçları ortaya çıkmış ancak daha sonra bu sonuçların gerçeği yansıtmadığı iddia edilmişti. Expreview sitesi yeni bir haberinde, ortaya çıkan test sonuçlarının Nvidia tarafından yapılan bir iç görüşmede iş ortaklarına gösterildiğine dair güvenilir bazı kaynaklarca ifade edildiğini belirtti.

CES 2010 fuarından önce yeni nesil GeForce ailesiyle ilgili olarak resmi herhangi bir açıklamada bulunması beklenmeyen Nvidia, parça parça da olsa GF100 GPU'sunu kullanacak yeni ekran kartlarına ait özellikleri Facebook sayfası üzerinden paylaşmaya devam ediyor. Firma son güncellemesinde yeni nesil ekran kartlarında donanımsal voltaj ayarlama özelliğinin olacağını belirtti.

3 milyar transistöre, 512x paralel işlem birimine 384-bit bellek veri yolu desteği ve GDDR5 bellek teknolojisine sahip olacak GeForce 300 serisi henüz erken örnek modellerle ve olgunlaşmamış sürücülerle bu kadar fark yaratabilir mi sorusu daha uzunca bir süre tartışılacak gibi görünüyor.

 

GeForce GTX 360 ve GTX 380'in test sonuçlarıyla ilgili tartışmalar bitmiyor

GeForce GTX 360 ve GTX 380'in test sonuçlarıyla ilgili tartışmalar bitmiyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim