Anlık Bildirim

Hp, şimdiye kadar ürettiği en hafif dizüstü bilgisayarını tanıttı

HP, Pavilion ailesinin yeni üyesi olan Pavilion Aero 13’ü tanıttı. 987 gram ağırlığa sahip olan Pavilion Aero 13, şirketin bugüne kadar ürettiği en hafif dizüstü bilgisayar olma özelliği taşıyor.
Hp, şimdiye kadar ürettiği en hafif dizüstü bilgisayarını tanıttı Tam Boyutta Gör

Olabildiğince ince olabildiğince hafif dizüstü bilgisayar modellerine bir yenisi daha katıldı. 987 gram ağırlığa sahip olan Pavilion Aero 13, şirketin bugüne kadar ürettiği en hafif dizüstü bilgisayarı olma özelliği taşıyor.

13.3 inç ekranda 2560x1600 çözünürlükle gelen Aero 13, %90 ekran-kasa oranıyla dikkat çekiyor. Alüminyum-magnezyum kasa yapısına sahip olan dizüstü bilgisayarın, geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak üretildiği de HP tarafından özellikle vurgulanıyor.

Ryzen 5000 serisi mobil işlemci ailesini barındıran Aero 13, en üst konfigürasyonlu modelinde Ryzen 7 5800U işlemcisi yer alıyor.

WiFi 6 desteğine sahip olan Pavilion Aero 13, görüntülü aramalarda istenmeyen arka plan seslerini azaltmak için AI gürültü giderme özelliğini de içerisinde barındırıyor.

HP'nin paylaştığı verilere göre Aero 13, tek şarj ile 10.5 saate kadar kullanım süresi sunuyor.

Hp, şimdiye kadar ürettiği en hafif dizüstü bilgisayarını tanıttı Tam Boyutta Gör


Pale rose gold, warm gold, ceramic white ve natural silver renk seçenekleriyle gelecek olan HP Pavilion Aero 13, 749 dolar başlangıç fiyat etiketiyle Temmuz ayında tüketicilerle buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim