Anlık Bildirim

iOS 11.2.5 sürümündeki kritik güvenlik açığı için yeni güncelleme yolda

Apple, iOS 11.2.5 sürümü yüklü cihazların çökmesine sebebiyet veren kritik güvenlik açığını iOS 11.3'ten önce yayınlayacağı yeni bir güncellemeyle çözeceğini açıkladı.
Dün iOS 11.2.5 sürümü yüklü iPhone'lara Hindistan dilindeki Telugu karakterlerinin yer aldığı bir mesajın atılmasıyla birlikte iPhone'ların çöktüğüne şahit olmuştuk. Daha sonrasında yapılan testler sonucunda Safari, WhatsApp, Facebook Messenger ve metin girişi kabul eden diğer uygulamaların da bu hatadan etkilendiği ortaya çıktı. 
 
Her ne kadar gelen mesajı silerek telefonunuzu DFU modda geri yükleme yaparak bu hatadan kurtulsanız da Apple'ın güvenlik açığıyla ilgili herhangi bir önlemi şu aşamada bulunmuyor. İlkbahar aylarında yayınlanacak olan iOS 11.3'ün Beta sürümünde bu hataya mahal verilmemesine karşın Apple yeni bir iOS güncellemesiyle bu açığın en kısa sürede giderileceğini söyledi.
Önümüzdeki günlerde Apple tarafından yayınlanacak iOS 11.2.x güncellemesi ile hatanın giderileceği açıklandı. Apple güncellemeyi yayınlar yayınlamaz sizlere duyuracağız.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim