Anlık Bildirim

IBM'den Yeni DVD-RAM IDE Sürücüsü


IBM'in yeni DVD-RAM sürücüsü hem yüksek kapasiteli, hemde hızlı yedekleme sağlıyor. Çok yer kaplayan 3 boyutlu modelleri, animasyonları, video dosyalarını, gigabyte'larca yer kaplayan mp3 dosyalarınızı hatta bütün sabit diskinizi tek bir diske yedeklemek ve bunlara erişmek için ise teyp sürücülerde olduğu gibi sıralı okuma yapmak zorunda kalmayıp, bir CD'nin kullanım kolaylığıyla istediğiniz bilgiye erişmek istiyorsanız mutlaka sahip olmanız gereken bir alet.

Tek DVD-RAM diskte 9.4 GB (çift taraflı)/4.7 GB (tek taraflı) kapasite sağlayan dahili IDE DVD-RAM sürücüsü sadece DVD-RAM disklerini değil, DVDROM, DVD-R, DVD-RW, CD-ROM, CD-R ve CD-RW diskleri de okuyabiliyor. Bu yüzden sistemlerdeki CD ve DVD sürücülerin yerini de alabilecek nitelikte.

Eski teknolojilere göre DVD-RAM'in en önemli avantajlarından biri de dayanıklılığı. Bir DVD-RAM diskinin ömrü yaklaşık olarak 30 yıl ve üstüste 100.000 kez yeniden yazılabiliyor. Bu yüzden yedekleme ortamları arasında MB başına en düşük maliyeti sunan ürünlerden biri.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim