Anlık Bildirim

Intel IDF'ten gelen Basın Bildirileri Diğerleri

 Bize ulaşan bilgiler eşliğinde sizlere basına açıklamalarını tek tek iletiyoruz. Bunlar ;

Uzaktan veya yerel olarak Sitem Kontrolü için Duyrulan bir spesifikasyonun yeni sürümü hakkında ;

"Akıllı platform yönetimi arayüz spesifikasyonunun yeni sürümü duyuruldu

Intel, HP, NEC ve Dell, Internet sunucuların uzaktan yönetimine izin veren spesifikasyonun yeni sürümünü duyurdular. IPMI'nin (Intelligent Platform Management Interface) 1.5 sürümü, bilgi işlem yöneticilerini sistem hataları konusunda uyarıyor.

IPMI 1.5, varolan ve yeni gelişen standartları desteklemek için gerekli ekleri de içeriyor. IPMI 1.5, sistem yöneticilerine, standart bir çerçevede, hem rutin hemde yeni operasyonları sürekli hazır durumda tutmaları için uzaktan yönetim fonksiyonları sağlıyor. IPMI 1.5 sistemleri, 2001'in ikinci yarısında kullanılabilecek "

Devamı burda ...

Paket temelli ağlara geçişi sırasında hem paket hem tek band üzerinden çalışacak şekilde dizaynlar geliştiren, Telekom şirketlerine yönelik çalışan bir şirketin satın alınışı duyurusu.

"Intel, yarı iletken şirketi VxTel'i satın alıyor

Dünyanın önde gelen yarı iletken şirketlerinden olan Intel, eşsiz VoP (Paket üzerinde Ses) ürünleri geliştiren yarı iletken üreticisi VxTel'i 550 milyon dolara satın alıyor. VoP, devre anahtarlamalı ağlardan Internet gibi paket temelli ağlara geçişi kolaylaştırıyor.

VxTel, telekom ekipmanı tedarikçilerine, yüksek performanslı DSP, yazılım ve referans tasarımlar sağlıyor. Şirketin VoP çözümü, tek kartta aynı anda 2 binden fazla ses bağlantısı sağlıyor. Böylece servis sağlayıcılar, daha yüksek kaliteli servis sunarken daha az ekipmanla ve daha ucuza, daha fazla müşteriyi destekleyebiliyorlar. "

Devamı Burda ...

Intel'in dağıttığı "Yenilikçi Pc Ürünleri" arasında Masaüstü ve Notebook sistemlerine ödüller dağıtılmış.

"Intel, "Yenilikçi PC Ödülleri"ni dağıttı

Intel'in, 1999 yılından beri dağıttığı "Yenilikçi PC Ödülleri"ni bu yıl Compaq, Dell, Fujitsu-Siemens, Samsung, Sony ve SOTEC'in tasarladığı ürünler aldı. Intel Geliştiriciler Forumu'nda düzenlenen bir törende ödüller Compaq iPAQ, Compaq Presario 800, Dell Latitude C800, Fujitsu-Siemens Jetson, Samsung SENS 760, Sony Digital Studio PCV-RX380DS ve SOTEC AFiNA AV ürünlerine verildi.

Şirket ayrıca ödüllerin kapsamının, mobil ve masaüstü iş sistemleri tasarımlarını da kapsayacak şekilde genişletildiğini açıkladı. Intel, basitliği koruyarak performansı artıran PC'lere dikkati çekmek için böyle bir değişikliğe gittiğini bildirdi. "

Devamı Burda ...

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim