Anlık Bildirim

Internet Explorer 6.0 Hazır ve Download Edilebilir

Windows XP sürümü için hazirlanan IE 6.0 sonunda son haline geldi ve hazir. Microsoft'un sitesinden ön download programi sayesinde indirilebiliyor. Ilk çekilen 497 Kb'lik dosya ya istege göre IE 6.0 bilesenlerini çekiyor ve hemen kuruyor yada çekiyor ve harddiskin bir kenarinda sonra kurulmak üzere tutuyor. Bana kalirsa en mantiklisi bir kez çekilmesi ve bir kenarda tutulabilecek (sonradan install edilebilecek) halde saklanmasi sonra tekrar windows kurma olayalari filan gerekekirse yada sevgili arkadaslariniz isterse rahatça kullanabilirsiniz. Bunu customize'dan sonra Advanced menusünü tiklayarak yapabilirsiniz.

Aklinizda bulunmasi gereken seylerden biriside su anki download edilebilen IE 6.0'in sadece ingilizce versiyonun olmasi. Türkçesini isteyenler Microsoft'un Türkçe versiyonu çikarmasini beklemek zorundalar. Son bir not download seçenekleri arasinda Türkçe dil destegi anlamina gelen Pan-European'ida seçemeyi unutmayin yoksa bizi bile görebilmeniz için IE sonradan download istiyorum diyecektir.

IE 6'nin neler getirdigini merak ediyorsaniz pek fazla bir sey olmadigini söyleyebilirim zaten bir önceki versiyonun 5.5 oldugunu düsünürüseniz çokta mantiksiz degil. Getirdigi yenilikler arasinda kullanici bilgilerinin daha güvenilir olmasi (cookie olayi), web programcilarinin daha rahat hareket edebilmesini saglayan özellikler, daha saglam kod yapisi ve tabii ki yeni özellikler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim