Anlık Bildirim

Japonya’da açılacak Pokemon tema parkı ziyaretçilerini bekliyor

Japonya’da Pokemon Wonder adı verilen yeni tema parkın duyurusu yapıldı. Pokemon severlerin ilgiyle takip ettiği Pokemon Wonder’ın ziyaretçilerine neler sunacağını göreceğiz.

Japonya'da Pokemon parkı açılıyor Tam Boyutta Gör

The Pokemon Company, geçenlerde yaptığı açıklamada; Japonya’nın Tokyo kentinde doğa temelli bir tema parkı açacağını hayranlarına duyurdu. Pokemon Wonder olarak adlandırılan tema parkı, esasen ziyaretçilerin gerçek dünyada Pokemon arayıp yakalayabilmesine olanak tanımayı hedefliyor. Pokemon Wonder, doğal güzellikleriyle ve birçok çeşitli pokemonlar ile beraber 48.000 metrekarelik devasa bir alanda hizmete girecek.

Alınan bilgilere göre Pokemon Wonder, 17 Temmuz Cumartesi günü hizmete başlayacak ve 3 Nisan 2022’ye kadar devam edecek.

Pokemon Wonder, olağanüstü bir deneyim sunacak

Pokemon Wonder parkına gizlenmiş Pokemon’ların doğal malzemelerden üretildiği söylenmiş ve bunun hakkında The Pokemon Company yaratma sürecinin belli kısmını bir video ile göstermişti. The Pokemon Company’nin yaratma sürecinde palmiye yaprağından dokunmuş bir Metapod, taştan oyulmuş bir Omanyte ve ahşaptan oyulmuş bir Hoothoot görüyoruz. Fakat bunlar parkın sadece çok küçük bir ayrıntısı diyebiliriz. Belli ipuçları, ziyaretçileri bölgedeki Pokemon’lara götürecek.

Dedektif Pikachu filminde olduğu gibi rahatsız edici derecede gerçekçi görünen Oddish de dahil olmak üzere parkta gizlenmiş 50’den fazla Pokemon türü ziyaretçilerini bekliyor olacak. Bir çalılığa baktığınız da size bakarken gördüğünüz boncuklu siyah tatlı gözler hayal edin…

Pokemon Wonder parkı ile ilgili merak ettiğiniz çoğu ayrıntıyı galerimizde görebilirsiniz.

Pokemon Wonder’ın Harika Görselleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim