Anlık Bildirim

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, Çin’de sessiz sedasız ortaya çıktı

27 Temmuz’da Nova serisi cihazların son üyesi olarak Huawei Nova 8 SE Vitality Edition özellikleri tanıtıldı. Çin’de çok sessiz bir şekilde duyurulan ürünün özelliklerine yakından bir bakalım.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, Çin’de sessizce ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yeni bir orta sınıf Huawei akıllı telefon Nova 8 SE Vitality Edition tanıtıldı. Yeni Nova serisi telefon, geçen yılki Nova 8 SE’nin bir alt versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Nova SE Vitality Edition’ın OLED yerine LCD bir paneli olmasına rağmen, FHD+ çözünürlüğe sahip 6,6 inç büyük bir ekranı mevcut olacak. Su damlası çentiği 16MP Selfie kamera için, bir delikli kesim ile değiştirilmiş gibi gözüküyor.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, Çin’de sessizce ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Type-C girişli 40W hızlı şarj desteği !

Arka kameralar, makro çekimler ve derinlik verileri için iki adet olmak üzere 2MP, ana kamera ise 48MP olarak bizleri karşılıyor olacak. Telefonun donanımında, 8GB RAM ve 128GB depolama ile eşleştirilmiş bir Kirin 710A yonga seti yer alıyor. Pil ise 4.000 mAh ve 40W hızlı kablolu şarjı destekliyor. Şarj girişi Type-C girişli olarak geliyor.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, Çin’de sessizce ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Android 10 bir işletim sistemi olarak EMUI 10.1 yazılımını destekliyor. Maalesef bu telefonda HarmonyOS 2 yer almıyor.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, 178 g ağırlığında ve müzik seveler için 3,5 mm kulaklık jakı mevcut. Kullanışlı olması açısından telefon kilidini açmak için yandan parmak izi tarayıcısı ile sunuluyor. Ancak, telefonun yalnızca 4G bağlantısı var ve bu bir dezavantaj olabilir.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, Çin’de sessizce ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, Magic Night Black ve Frost Silver olmak üzere 2 renk seçeneği ile beraber tanıtıldı. 1,899 CNY ( 292 Dolar, 247 Euro ) gibi bir fiyatla sunuluyor olacak. Telefon 27 Temmuz’da Çin’de tanıtılmış olup ilk resmi satışı 12 Ağustos’ta başlayacak. Ancak, küresel lansmanın ne zaman olacağı henüz bilinmiyor.

Kaynakça https://www.gsmarena.com/huawei_nova_8_se_vitality_quietly_launched_in_china-news-50277.php https://www.huaweicentral.com/huawei-nova-8-se-vitality-edition-launched-with-48mp-triple-camera-40w-charging/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim