Anlık Bildirim

Kingmax DDR-333 (PC2700) Ram İncelemesi

Kingmax bir süredir reklamını yaptığı TinyBGA standartı ram modüllerini içeren DDR-333 modelini piyasaya sürdü Tweak Town'da bu yeni ürünün incelemesini diğer PC-2700 olan Micron PC-2700, TwinMos PC-2700 ramlarına karşı Sis-645 platformunda test gerçekleştirmiş.

İncelemede az bir farklada olsa testleri Kingmaz önde bitirmiş. Ama esas var fark son testte yani maksimum stabil çalışma hızında olmuş. Kingmax DDR-333 tam 186 Mhz'de çalışmayı başarmış. Diğer saniyede kare gösterim oranına bağlı testlerin bazılarında saniye 7 kare fark atmayı başarmış(120 Fps'de).

Bu ram'ın belkide en önemli özelliği yeni teknoloji olan TinyBGA formantında paketlenmiş olması. Nvidia Ge-Force 4 kartlarında da bu tip paketlenmiş ram önermekte. Aynı zamanda bu format diğer paketlemelere göre daha ufak olduğundan sonuçta bu ram diğerlerine oranla daha az yüksekliğe sahip. Ve diğer ramlere oranla aynı alana iki kat fazla kapasite yerleştirmekte mümkün bu da yüksek kapasite ram'lerde inanılmaz bir fiyat avantajı sağlamakta. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim