Anlık Bildirim

Logitech' in yeni kablosuzları

Multimedya ürünler alanında en iyi firmalardan biri olan Logitech fare ve klavye arabirimlerinde son yıllarda adeta parladı. Özellikle MX serisi fareleri ile oyuncuların ve profesyonel kullanıcıların gözdesi oldu. Son olarak MX900 optik faresi ve iki bölümden oluşan bluetooth arabirimli takımı çok tutmuştu. Logitech® diNovo™ Media Desktop adındaki bu seti biraz daha geliştiren Logitech bluetooth 1.2 standartına geçerek gecikme süresini azaltmış. Bu arada bluetooth 1.2 destekli cep telefonlarının tamamına bağlantı sağlayabiliyor. Ayrıca yeni seri ile batarya ömrü 25% oranında arttırılmış.

Setin faresi belirttiğimiz gibi çok bilinen kablosuz ve optik MX900. Üzerinde fazla konuşmaya gerek yok. Klavye tarafı ise iki bölümden oluşuyor, üzerinde LCD panel taşıyan numeric kısım, ve multimedya özelliklere sahip olan normal kısım. Numeric kısım ayrı olarak çalışırken, üzerindeki lcd ekran ile bağımsız olarak hesap makinası görevi görebiliyorken aynı zamanda MSN Messenger,Yahoo gibi programlardan gelen mesajları gösterebiliyor kısayol tuşları ile hükmedebiliyor. Ayrıca uzaktan kumanda gibi kullanılarak bir çok işlev yerine getirilebiliyor. Son olarak ise bluetooth cep telefonlarına gelen mesajları bile okuyabiliyor. İkisi birden set halinde satılan diNovo, emsalleri gibi oldukça pahalı satlabilecek seviyede ve £199.99.

Logitech' in yeni kablosuzları

Logitech' in diğer ürünü Logitech io2 adlı kablosuz dijital kalem. Önceki versiyonlarına göre biraz daha küçültülmüş ve batarya ömrü arttırılmış. Microsoft Word, Microsoft Outlook ve Lotus Notes gibi programlarla senkronize çalışmaya hazır olarak gelen ürün aynı zamanda resimler üzerinde oynamak için de kullanılabiliyor. Ürünle birlikte gelen programa her harf ve şekil için önceden girdiğiniz şekilleri tanımlayarak yazınızı eş zamanlı olarak dijital ortama çeviriyor. Yazdığınız yazılar içinde daha sonra arama yaparak hepsine ulaşabiliyorsunuz. Logitech' in bu küçücük ama çok işlevsel cihazı ne yazıkki sizinde tahmin edebileceğiniz gibi biraz tuzlu. Yaklaşık £149.99 :)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim