Anlık Bildirim

Logitech MX 510 Performans Optik Fare -Özgün Kırmızı Hologram Desenli-

Fare dünyasının bir numaralarından olan ve dev Microsoft firmasına karşı durabilen efsane isim Logitech'in yine efsane modeli MX-500 modeli yenilendi. Bu modeldeki yegane değişiklik hafif pürüzlü olan gri renkli üst kısmın artık göz alıcı harika holografik desenlere sahip kırmızı bir düz bir kaplama ile değiştirilmesi . Bunun dışında optik sensörü ve hızlanma değerleri üzerinde de bazı değişiklikler yapılmış bunlar 4.7 Megapiksel/sn'lik sensör 5.8 Megapiksel/sn'ye hızlanma takip eşiği ise 10g'den 15g'ye yükseltilmiş. Değerlendirme motoruda 8-bit yerine 12-bit olmuş ki buda hızlı hareketlerde bile daha detaylı fare imleçi hareketi demek oluyor.

Logitech MX 510 Performans Optik Fare -Özgün Kırmızı Hologram Desenli-
Logitech MX 510 Performans Optik Fare -Özgün Kırmızı Hologram Desenli-

Yazılımda ise yapılan gelişmelerden biriside farklı programlara farklı tuş değerleri verilebilmesi buda mesela BattleField 1942 veya Medal of Honor serilerinde baş parmak tuşlarına farklı ayarlar atarken farklı oyunlarda garip tuş kombinasyonları gibi davranmasını sağlayabilir ve bu sayede oyununuzu daha fazla tuşla oynayabilirsiniz (ileri tuşu: sağ ctrl + sağ ok: eğilmek yada sol ctrl + sol ok: şarjör yükleme olabiliyor). Ayrıca hala tekerleğin dönerken kademeli yani tık tık ederek dönmesi silah değişimlerini oyun esnasında kolaylaştırıyor yok MS Explorer 4.0'ın tamamen sessiz tekerleği işinizi zorlaştırıyor.

Logitech MX 510 Performans Optik Fare -Özgün Kırmızı Hologram Desenli-

Tüm bunların dışında MX 510 güzelliği ile ön plana çıkacak bir fare. Holografik dizaynının her farede özgün olması gibi değişik bir özellikde söz konusu yani sizin fareniz başka kimsede olmayacak gibi güzel bir yanıda var. Yazılımından anlaşılacağı gibi ilerde bu güzel dizaynın mavi rengi çıkabilir veya başka renklerde eklenebilir. Fiyatı MX 500 ile aynı gözüküyor ama belki 5$ gibi cuzzi bir fark olabilir. Bu arada bazı kişiler için olabilecek tek sorun renginin viktorya çağının koyu kırmızısı olabilir o kadar umarım yakında açık mavi rengide piyasaya girer.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2809 kez okundu.
8 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim