Anlık Bildirim

Mancium Token İnsan Merkezli Sistem Tasarladı

Manc, oyun üretiminin yanı sıra kullanıcılarına en faydalı modeli tasarlamak için uğraş veriyor.                                                                                            

Mancium Token İnsan Merkezli Sistem Tasarladı Tam Boyutta Gör

Manc, oyun üretiminin yanı sıra kullanıcılarına en faydalı modeli tasarlamak için uğraş veriyor. Bugüne kadar yaratılan oyunlarda elde edilen tecrübeler, sahip olunan bilgiler ve daha fazlası Mancium Token için harcanıyor. Böyle olunca Manc Token merkezine insanı konumlandırıyor. Bu sayede hem para kazanma şansı veriyor hem de sistemin daha güvenilebilir olmasını sağlıyor.

Manc Token İnsan Merkezli Sistem Tasarladı

Blok zincir tabanlı teknolojilerin bir başka avantajı ise insanı merkeze koymasıdır. Oyun içi öğeler gamerlera çok para kazandırabilir. Fakat hali hazırda merkez, oyun şirketi olduğundan oyuncular oyun içerisindeki varlıklara gerçekten sahip olamazlar. Merkezi olmayan blok zinciri teknolojilerine sahip yapılar aracılığıyla oyun içerisindeki öğeler direkt olarak oyuncuların olabilecek.

Blockchain teknolojileri bu oyunculara oyun içerisinde sahip oldukları dijital varlıkları alma-satma (exchange) ve üzerinden mali gelir elde etme şansı vermektedir. Merkeziyetçi sistemler için bir başka dezavantaj ise bu sistemlerin kolay hacklenebilir, güvenlik zaafiyeti olan sistemler olmasıdır. Bildiğiniz üzere son dakika haberlerindebu tür güvenlik ihlalleriyle sıklıkla karşılaşılmaktadır. Merkezi olmayan bir sistem ise tüm bu dezavantajları ortadan kaldırarak hakimiyeti kişilere vermektedir.

Blockchain Güvenliği

Blok zinciri, güvenlik tehditlerini azaltma ve veri sızıntılarını ve bilgisayar korsanlarını önleme konusunda da oyunun kurallarını değiştirebilir.

Sahipliği blok zincirinde güvence altına alınan varlıklar, her işlem ağdaki birden fazla cihaz tarafından onaylandığından daha güvenlidir. Bu varlıklar dijital para birimiyle sınırlı değildir. Tapu kayıtlarına, menkul kıymetlere, vadeli işlemlere, kredilere ve hatta sanat eserlerine kadar varlık velayetini genişletmek isteyen projeler var.

Birbirine bağlı akıllı ürünlere sahip IoT platformları, çok çeşitli saldırıların hedefidir ve bu da onları güvenli hale getirmeyi ve yönetmeyi zorlaştırır. Blockchain'in karma tabanlı güvenlik ve doğrulama süreci, kimlik doğrulamayı güçlendirebilir ve teknolojiyi rahatsız eden birçok sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.

Ayrıca Blockchain Development Manc token üretim süreçlerini belirler. Güvenlik ve alt yapı sistemlerini geliştirir ve uygular.

Mancium Token Şirket Paydaşı Yapıyor

Manc Token'in insanı merkeze koymasının en büyük kanıtlarından birisi de yatırımcılara paydaşlık fırsatı sunmasıdır. Blockchain teknolojisini, oyun teknolojisini öğrenen gençler, oyunların yatırımcısı olmak isteyenler  ve oyuncular için kapsamlı hale getirmektedir. Mancium sayesinde yatırım yapabilir, şirket paydaşı olabilir, oyun geliştirici eğitim paketlerinden faydalanabilir, kendi tasarımlarınızı satışa çıkarabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim