Anlık Bildirim

MECH COMMANDER 2 TAMAMLANDI

   Battle Mech'lerinizi üç boyutlu bir dünyada gerçek zamanlı olarak savaştırmaya hazır mısınız? Microsoft BattleTech evreninin son RTS oyunu MechCommander 2'nin tamamlandığını ve 19 Temmuz'da raflarda yerini alacağını duyurdu.

   Bu kez MechCommander'ın içine RPG de serpilmiş. Battle Mechleri kullanacak pilotlarınızı belli bir konuda uzmanlaştırabiliyorsunuz. Tabii Mech'lerinizi dilediğiniz gibi(kapasiteleri kadar) modifiye edebiliyorsunuz. Mech'leriniz sayısı da artmış ve 16'ya çıkmış. Daha da ilginci artık Mech'leriniz'in 13 farklı şekilde hasar alan bölgesi var. Bir başka yenilik ise hava araçlarını da kullanabilmeniz.

   MechCommander birde görev editörü ile beraber gelecek. 3D kartı olmayanlar da üzülmesinler çünkü MechCommander 2 software modda da çalışacak. Mech Warrior 8 kişiye kadar multiplayer oyunları da destekliyor ve Zone.com'dan online oynama imkanı sunuyor. Bir başka güzellik ise gece görevlerinin oyuna dahil edilmesi. Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki siteye bakabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim