Anlık Bildirim

Xiaomi ipucunu verdi: MIUI 13, Kasım ayında geliyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi, sosyal medya hesabında MIUI 13'ün çıkış tarihine işaret eden bir gönderi paylaştı. Yeni arayüzün saf Android 12'ye yakın bir deneyim sunacağı söyleniyor.

MIUI 13, Kasım ayında geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi neredeyse tüm uyumlu cihazları MIUI 12.5 sürümüne güncelledikten sonra MIUI 13'ün çıkış tarihiyle ilgili ipuçları vermeye başladı. Çinli markanın Weibo hesabında, yeni ürün yazılımının Kasım ayında duyurulacağını ima eden bir gönderi paylaşıldı.

Xiaomi, MIUI 12.5 ve MIUI 12.5 Enhanced Edition ara sürümlerini sunmasına rağmen MIUI 13'ü 2021 bitmeden sahneye çıkarmayı planlıyor. Yeni ürün yazılımı sadece görsel yenilikler getirmeyecek aynı zamanda MIUI'nin önceki sürümlerinde bulunan hataları düzeltmeye de odaklanacak.

MIUI 13, Kasım ayında geliyor Tam Boyutta Gör

Minimalist tasarım sunacak

Xiaomi, MIUI 13'te kullanıcıları bekleyen değişiklikler konusunda bazı detaylar vermişti. Yeni işletim sisteminin temel özelliklerinden biri, dahili depolama alanını kullanarak RAM miktarını artırma işlevi olacak. Bu teknoloji sayesinde eski cihazların performansı yükselecek.

MIUI 13 ayrıca daha minimalist bir tasarımla karışımıza çıkacak. Yeni arayüzün saf Android 12'ye yakın bir deneyim sunacağı söyleniyor. Ayrıca beraberinde iOS tarzı widget'lar getirecek. MIUI 13 ile kutudan çıkacak ilk akıllı telefonun Xiaomi 12 olacağı da gelen bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim