Anlık Bildirim

MSI Ge-Force 4MX 440 Ön İncelemesi

Evet sonunda GeForce4MX'in test sonuçlarını içeren bir yazı hazırlandı. Onun için eğer herhangi bir ekran kartı almayı düşünüyorsanız bu yazıyı okuyuncaya kadar karar vermeyin.(Özellikle testlere baktıktan sonra) Test için gelen ürün son satışa sunulacak şekilde hazırlanmış değilmiş, yinede kart GF4 MX 440'in beklenen tüm özelliklerini içeriyor 270 Mhz çekirdek, 400 Mhz DDR, 64 Mb Ram.

Testler yine bir MSI Ge-Force 3 Ti200'e karşı yapılmış. GF3 Ti200 bildiğiniz gibi en çok tavsiye edilen orta seviye ekran kartı çipi. Test sonuçlarında yeni GF4Mx 440, GF3 Ti200'e Serious Sam testlerinde resmen toz yutturmuş. Diğer yapılan testlerde 3DMark 2001'de ilginç olan GF3'lere özel Pixel Shader özelliğini kullanan Nature testi ve ayrıca Environment Bump Map çalışmamiş(Sanırım bir bug). Sonuçta GF3 Ti200'den 3DMark 2001'in oyun testlerinde daha yüksek sonuçlar vermişler buna rağmen biraz önceki uyumsuzluk sonucu genelde düşük sonuç almışlar.

Quake III'de ise her nedense Ti200'e yenilmişler. Diğer ilginç bir nokta ise sürücü versiyonunun bile test sonuçlarını çok degiştirmesi. Buradan tahmini olarak belki Quake III sonuçları ilerde değişebilir diyebiliriz.

Yeni sürücülerle gelen nView Ge-Force 4 MX ile çalıştırılmış ve çok ilginç bir özellik bulunmuş. nView sayesinde Windows XP'de isternirse pencereler artık taşırken %50 şefaflaşabilecek. Ne kadar rahat bir çalışma oratamı yaratacağını düşünün.

Bana en ilginç gelen özellik ise Nvidia'nın bu model kartına yani MX modelinde bile bir kartında bile Video In ve Video Out özelliklerini eklemesi. Diğer ayrıntılar için asağıdaki adrese gitmeyi unutmayın. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim