Anlık Bildirim

MSI yeni netbook modeli Wind U110 Eco'yu kullanıma sunuyor

MSI yeni netbook modeli Wind U110 Eco'yu kullanıma sunuyor

CeBIT Hannover 2009 fuarında görücüye çıkardığı netbook modelleriyle dikkatleri üzerine çeken ve farklı özelliklere sahip çok sayıda yeni modelini kullanıma sunacağını açıklayan MSI, pil ömrüyle öne çıkan Eco serisi yeni netbook modelini kullanıma sunuyor. Firmanın U110 Eco kod adını taşıyan netbook modeli, Intel platformunu kullanıyor ve yapılan açıklamalara göre 9 saate kadar pil ömrü sunabiliyor.

İşlemci olarak Intel'in 1.6GHz'de çalışan Atom Z530 modelinden güç alan mini-bilgisayarda, sistem belleği olarak 1GB DDR2 kullanıldığı (2GB'a kadar bellek desteği sunuluyor) belirtilirken, depolama için 80GB, 120GB ve 160GB'lık sabit disk alternatiflerinin sunulduğu belirtilmekte. Intel'in US15W kod adlı yonga setini kullanan ve grafik işlem birimi olarak GMA500 IGP'sini kullanan sistemde 1,024x600 piksel çözünürlüğünü destekleyen 10" LCD ekran kullanılıyor.

Kablosuz iletişim için 802.11b/g/n WiFi ve opsiyonel (muhtemelen) olarak Bluetooth 2.0+ EDR teknolojilerine destek veren sistemde ayrıca üç adet USB 2.0 portu yer alıyor. 1.3MP veya 2.0MP'lik dahili internet kamerası ile alınabileceği belirtilen yeni netbook modeliyle birlikte 3/6 hücreli pil seçeneğinin sunulacağı belirtilirken, sistem ağırlığının 3 hücreli pil ile yaklaşık 1Kg seviyesinde olacağı belirtiliyor. MSI Wind U110 ECO, 449 Avro'dan başlayan fiyatlarla listelere girmiş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim