Anlık Bildirim

MSI'dan G45M Digital; Entegre grafik işlemcili Micro-ATX anakart

MSI'dan G45M Digital; Entegre grafik işlemcili Micro-ATX anakart

Anakart dünyasının önde gelen isimlerinden MSI, oturma odalarımızı hedef alan çoklu ortam bilgisayarları için entegre grafik işlemcili yeni bir anakart hazırladı. Firmanın G45M Digital kod adlı Micro-ATX (244 x 225mm boyutlarında) formundaki anakartı, Intel'in LGA775 formundaki 45nm ve 65nm işlecileriyle kullanılabiliyor ve dört adet DIMM slotu üzerinden 16GB'a kadar DDR2-800MHz bellek desteği sunabiliyor.

Intel'in G45 yonga setini kullanan anakartı üzerinde DirectX 10 desteli GMA X4500 isimli grafik yongası yer alıyor. Harici ekran kartı kullanmak isteyenler için PCIe x16 slotuna da sahip olan anakart katı kapasitörleri ve pasif soğutmasıyla dikkat çekmeyi başarıyor. DrMOS ve Active Phase Switching (APS) teknolojilerine de sahip olan G45M Digital, 6x SATA-II portu ile donatılmış durumda.

Görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve HDMI konnektörleriyle gelen anakart üzerinde ayrıca eSATA konnektörü, 8 kanal yüksek tanımlı ses ve Gigabit Ethernet desteği de sunuluyor. Özellikle HTPC'ler düşünülerek hazırlanan ayrıca giriş seviyesi masaüstü sistemler ve ofis bilgisayarlarına da göz kırpan anakartın önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

MSI'dan G45M Digital; Entegre grafik işlemcili Micro-ATX anakart

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim