Anlık Bildirim

Mushkin ultimateFX serisi GeForce GTX 295 modelini duyurdu

Mushkin ultimateFX serisi GeForce GTX 295 modelini duyurdu

Bir süre önce duyurduğu ultimateFX serisiyle ekran kartı pazarından yeniden dönen Mushkin, yüksek performans segmentine özel çözümleriyle pazardaki iddiasını gözler önüne seriyor. Firma yaptığı açıklamayla tek PCB'li GeForce GTX 295 v2 modelini temel alan yeni ekran kartını duyurdu. Tasarım özellikleri itibariyle Nvidia'nın referans çizgisini koruyan ekran kartı özellikle kutulama ile fark yaratacak gibi görünüyor zira ultimateFX serisinin diğer üyeleri gibi haberimize konu olan yeni model de ahşap bir kutusu içerisinde geliyor.

55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT200b GPU'sunun çiftinden güç olan ekran kartı, 480x paralel işlem birimine ve 2x 448-bit bellek veri yolu desteğiyle geliyor. Grafik işlem birimlerine ek olarak NF200 köprü yongasını ve her GPU için bir adet NVIO çipini de baskılı devre üzerinde barındıran kart, 1792MB GDDR3 bellek ile donatılmış. Uyumlu anakartlarda ikinci bir kart ile Quad SLI kurulumuna da olanak tanıyabilen ultimateFX serisi GeForce GTX 295 modeli, DirectX, PhsyX, CUDA ve PureVideo HD desteği de sunuyor.

Standart saat hızlarıyla gelen yani grafik işlem birimleri 576MHz'de, paralel işlemcileri 1242MHz'de ve bellekleri de 2016MHz'de görev yapan kart üzerinde 2x DVI konnektörü yer alıyor. PureVideo HD teknolojisiyle HD videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen yeni modelin önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenirken, fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Mushkin ultimateFX serisi GeForce GTX 295 modelini duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim