Anlık Bildirim

Nanya DDR-333'ün Seri Üretimine Başladı

Dünyanın önde gelen üreticilerinden olan firma dünyada ilk defa Micron Technology ve Samsung Electronics'ten önce DDR-333 Ram Seri üretimine başladı. Şu ana kadar toplam 120.000 128 Mb DDR-333 tutarında gizli ram üreticilerine sevkiyat yapmış durumda. Bu yüksek üretim artık DDR-333'ü yakında dışarı çıkıp rahatça alabileceğiz manasına gelmekte. Tabii bizim tavsiyemiz Türkiye'ye gelirse eğer geleceğe yatırım olarak mutlaka bunlardan almanız.

Diğer yandan DDR-333'ün nerede kullanılabileceğide merak konusu. Resmi olarak destekleyen sadece bir iki chipset var. Bunlardan en yakında bulabileceğimiz SIS-645. DDR-333'ü Pentium 4 platformuna taşıyan bu chipset Asus, MSI, Gigabyte ve Elitegroup gibi üreticilerden destek bulmuş durumda ve piyasaya sürülmesi an meselesi. Amd için Ali'nin Ali Magik 1'in 3'üncü reviyonu 166 Mhz Ram yani DDD-333 desteklemekte ama sadece I-Will'den destek alabildiğinden yakın zamanda göremiyeceğiz.

Yinede bana göre en çok kullanım alanı overclock alanında olacağı kesin. Çünkü çoğu kişinin bildiği gibi genelde overclock edememe sorunlarının bailıca kaynağı Ram hızı. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim