Anlık Bildirim

Panasonic'den SD kart destekli mini müzik seti ; SC-PM71 SD Micro

SD hafıza kartları günümüzde cep telefonlarından, PDA lara ve dijital fotoğraf makinalarına kadar oldukça geniş bir alanda kullanılmaktalar. Ucuz olmaları, kolay bulunabilmeleri ve hızları SD kartların popüler kalmasında en büyük etkenlerden. Taşınabilir cihazlarda görmeye alışık olduğumuz bu taşınabilir hafıza türü Panasonic'in SC-PM71 SD Micro müzik sistemi ile oturma odalarımızdaki müzik setlerindede kullanılmaya başlamış olacak.

5 adet CD alabilen, 1 adet kaset çaları bulunan müzik seti CD, MP3, WMA ve AAC formatlarını tanıyıp çalabilmekte. İstenirse Cd den direk SD karta normal şartlardan 4 kat daha hızlı müzik aktarımı yapabilen müzik seti, radyo ve ya benzer başka ses kaynaklarından da SD karta kayıt yapabilmekte. SD karta kayıt esnasında müzik seti bir çok taşınabilir müzik çalar tarafından desteklenen AAC formatını kullanmakta. Panasonic'in Microsoft ile beraber geliştirdiği ve çoklu ortam araçlarında kullanılmak üzere tasarlanan HighMAT teknolojisi ile müzik setinde rahatlıkla SD kartınızda ve ya Cd de bulunan içeriğe erişip çalabiliyorsunuz.

SC-PM71 SD Micro'nun 17.5cm x 25.0cm x 34.5cm boyutlarında ve 5.5 kg ağırlığındaki ana ünitesinin ön panelinde içerik yönetimi için oldukça bir LCD ekran bulunmakta, her biri 14.5cm x 25.1cm x 20.5cm boyutlarında 2.2 kg ağırlığında 2 adet hoparlöre sahip olan sistemin toplam ses çıkış gücü 160Watt (RMS). Bu ay içinde Amerikada piyasaya sürülmesi beklenen setin Amerika satış fiyatı yaklaşık olarak 400$ civarında. Panasonic kullanıcılara set ile birlikte 1GB kapasiteye sahip birde SD kart vermekte.

SD kart uyumlu PDA, cep telefonu ve ya taşınabilir müzik çaları bulunanlar için gerçekten oldukça yararlı. zira favori müziklerinizi ve sevdiğiniz şarkıcıların tam albümlerini tek tıklama ile SD karta aktarıp mobil ortamda müzik keyfi yaşamak bu set ile oldukça kolay.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim