Anlık Bildirim

Pioneer Computers, Nvidia ION 2 tabanlı yeni netbook'larını satışa sunuyor

Pioneer Computers, Nvidia ION 2 tabanlı yeni netbook'larını satışa sunuyor

DreamBook Lite U11a

Pioneer Computers, Nvidia ION 2 platformunu temel alan yeni netbook modellerini duyurdu. Firmanın DreamBook Lite serisi altında hazırladığı yeni modellerini satışa sunuyor. 1.66GHz'de çalışan Atom N450 veya 1.83GHz'de görev yapan Atom N470 işlemcileriyle konfigüre edilebilen yeni netbook modellerinden DreamBook Lite U11a 11.6-inç, DreamBook Lite U12 12.1-inç ekrana sahip.

1GB veya 2GB sistem belleği ile donatılabilen ve 1TB'a kadar farklı disk seçenekleriyle sunulan netbook modellerinde, Nvidia ION 2 platformu kapsamında yüksek tanımlı video oynatma ve 3D hızlandırma yeteneklerine sahip GT218 GPU'suna yer veriliyor. Optimus teknolojisini kullanan netbook'lar, bu sayede işlemci üzerinde entegre grafik ve harici Nvidia GPU'su arasında otomatik geçiş yapabiliyorlar.

Diğer özellikleri arasında 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth, 3.5G ve 1.3 megapiksel çözünürlüğünde entegre interne kamerası gibi detaylara yer verilen ION 2 tabanlı netbook'kara işletim sistemi olarasa tercihe bağlı olarak Windows XP, Vista veya Windows 7 eşlik edebiliyor. Fiyat bilgileri de açıklanan netbook'lardan 11.6-inç boyutundaki model 465$, 12.1-inç boyutundaki model ise 503$ seviyesinden satışa çıkıyor.

Pioneer Computers, Nvidia ION 2 tabanlı yeni netbook'larını satışa sunuyor

DreamBook Lite U12

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim