Anlık Bildirim

Sabit disk suyla soğutulur mu ? Soğutulur ...

Kendini su soğutma işine adayan Koolance firması bu konuda ne kadar profesyonelleştiğini kanıtlıyor. Pek önemsenmese de ufak ve sıkışık kasalarda sabit diskiniz size büyük problemler yaşatabilir. Eğer birden çok disk kullanıyorsanız disklerinizi muhakkak soğutmalısınız yoksa hiç beklemediğiniz bir anda diskinizin bir daha kullanılamaz hale gelmesi içten bile değil.

İşte bu soruna çözüm Koolance'dan geliyor. Çok zekice düşünülmüş, bir o kadar da pratik olan bu yöntemle birden çok diskin ateşini kolaylıkla düşürebilirsiniz. Herkesin aklına şu soru gelecektir elbet; "Sabit disk de suyla soğutulurmu?" Aslında ilk başta mantıksız gibi gözükse de, ürünü inceledikçe insanın aklına yatıyor. Sistemin kalbi olan Hydra-Pak teknolojisi, aslında bir su yastığı. Ürünün yüzeyleri ısıyı komponentler arasında kısa devre yapmadan alabilecek özel bir madde ile kaplı. soğutucu kesim yastık gibi olduğundan diskin altındaki bütün elemanlara temas ediyor. Daha önceki çalışmalarda disk kartlarındaki komponentlerin belli bir düzeni olmaması sebebiyle araya birçok ek parça koyularak ısı transferi sağlanmaya çalışıyordu. Bu üründe ise böyle birşey söz konusu bile değil. Zaten ilgi çekici yönü de bu.

Sabit disk suyla soğutulur mu ? Soğutulur ...

Eğer birden çok diskiniz varsa birden fazla soğutucuyu seri bağlayıp yukarıdaki gibi bir sistem oluşturabilirsiniz. Diskleri böyle çevirdiğiniz için disklerin ses ve titreşim düzeyinde de hisedilir bir düşüş olacaktır. Eğer diskleriniz ile ilgili sıcaklık probemleriniz varsa düşünmeniz gereken bir ürün. 55$lık fiyatı biraz daha uygun olabilirdi dedirtse de, başardıklarını gördükçe yüzünüz gülecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim