Anlık Bildirim

Samsung SGH-X100 Cep telefonu İncelemeleri

Dünyaca ünlü cep telefonu üreticisinden yeni modeller piyasaya çıkmaya başladı. Bu modellerden ilki SGH-X100 aslında giriş seviyesi diye tabir edeceğimiz tavsiye yurt dışı fiyatı 375 Milyon TL (250$) olan kapaksız standart telefon en ucuza 250 milyon TL (170$)'ye kadar bulunabiliyor, tahmini olarak düşeceği nokta burası. Fiyatı orta seviyeden düşük olsada görünüşü, şekli hatta ele alındığında verdiği his oldukça yüksek olduğu belirtiliyor.

Ürünün ucuzluğunun nedeni ise doğal olarak ekranının TFT olmayıp 16-bit (65 bin renk) STN teknolojisine dayanması , Bluetooth, Irda ve kameradan yoksun olması sayılabilir. Pil ömrü sadece 3 gidiyor, işletim sistemi ise orta derecede duyarlı.Kapasiteleri ve yetenekleri arasında 9 mb belleğe, 600 Kb Java programlarına/oyunlarına ayrılan kapasiteye sahip. Wap 2.0 ve GPRS Class 10 desteği sayesinde renli sitelerde 128x128 piksel ekranda gezebiliyorsunuz.

Toplam 3 oyunla geliyor bunlardan birisi satranç, diğeri bownling ve sonuncusu yine bir mantık oyunu gülücükler. Melodileride her zaman ki gibi bir Samsung örneği 40 Polyfonik oldukça yeterli. Telefonun boyutları 10.2 x 4.3 x 2 cm ve sadece 80 gr. oldukça ufak taşınabilir.

Telefon sanki akıllı ve kameralı telefonlardan önceki devirleri yansıtıyor ama gereksiz gördüğünüz bu özellikler zaten fazla geliyor ise giriş seviyesi olan bu telefon size eski günlerdeki standart telefon teknolojisinin ne kadar başarılı olabileceğini göstermek için ucuz fiyatı ile bekliyor. Tahminimizce bu senede Samsung giriş seviyesi modellere hakim olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim