Anlık Bildirim

SanDisk' ten iki özellik bir arada - USB arabirimine sahip SD Kart

Mobil cihazlarda veri depolamak için bir çok standart oluşmuş durumda. MMC, SD, CompactFlash, Sony MemoryStick ve birkaç farklı standart kullanılıyor . Fakat şüphesizki bunların içinde en popüleri SD kartlar. İlk çıkanlardan olması ve birçok markanın tercih etmesi ile neredeyese standart haline geldi. Bu kadar farklı türe veri kaydetmek yada okumak için doğal olarak son kullanıcılar, çoklu okuma özelliği olan (6 in 1) cihazlara ek para vererek bu kartları kullanıyor. Bilgisayar kullanıcılarının hızlı ve pratik veri aktarımı için kullandıkları sistem ise artık bu alanda standartlaşan ve USB Flashdisk adını verdiğimiz mini cihazlar.

 
SanDisk' ten iki özellik bir arada  -  USB arabirimine sahip SD Kart

SanDisk iki farklı kullanım alanının standartlarını birleştirmiş ve tek bir cihaz içinde USB disk ve SD kartı sunuyor. USB 2.0 destekli ürün sahip olduğu kapaklı yapı sayesinde ister USB disk gibi kulanılıyor, ister veri aktarımı bittikten sonra kapak kaptılarak SD Kart halini alıyor. USB port girişi yüzünden daralan alanı sebebi ile, şu anda piyasada bulunan 2GB' lık SD kartlara karşılık SanDisk 1 GB' a kadar olan modelleri çıkartacağını açıklamış.

İki farklı kullanım alanının en popülerlerini birleştiren ve ek kart okuyucusuna gerek kalmadan bilgisayar ile USB 2.0 üzerinden hızlı bir şekilde haberleşen cihaz, zaten çok kullanılmakta olan standartları desteklediği için muhtemelen çok tutacak. Şubat ayının ortalarına doğru piyasaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim