Anlık Bildirim

SIGMA DETAYLARI VE EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

   Homeworld'un tasarımcısı Relic Enteinmanet E3'de çok farklı bir konudaki strateji oyunları Sigma: The Adventures of Rex Chance'i tanıttı. Sigma'da temel olarak hayvanlardan oluşan bir orduya sahipsiniz. Ancak bu hayvanları nasıl şekillendireceğiniz size bağlı, yani hayvanların genetik kodlarıyla oynayarak pek çok kombinasyon oluşturabilirsiniz. Elinizde toplam 50 değişik saf hayvan ırkı var ve bunları 300.000'ı aşkın değişik şekilde kombine edebilirsiniz.

   Konuyu biraz açacak olursak yeni oluşan hayvanın kabiliyetleri birleştirdiğiniz iki hayvanın özelliklerini alıyor. Örneğin bir koçla bir çitayı birleştirirseniz çok hızlı ve güçlü atak edebilen bir hayvanınız oluyor. (Muhtemelen bu kombinasyon Serious Sam'de ki boğaların biraz küçük haline benzeyecektir) İlk başta daha bemzer yapıda hayvanları kombine etme imkanınız var, bir aslanla bir kaplan gibi. Ancak araştırma yapıp teknolojiniz geliştikçe daha uçuk kombinasyonlar yapabiliyorsunuz, bir gorille uçan bir ejdarha gibi.

   Grafikler Black&White'dakine benzer şekilde tasarlanmış ve oyun müthiş zoom imkanları tanıyor. Size de bu mutasyona ugramış hayvanlardan oluşan takımlarınızı tek kişilik veya çoklu oyuncu modunda kapıştırmak kalıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim