Anlık Bildirim

Sony'den bayanlar hitap eden dijital fotoğraf makinesi: Cyber-Shot DSC-W350D

Dünya'nın teknoloji devlerinden Sony, tasarımyla bayanlara hitap eden dijital fotoğraf makinesi Cyber-Shot DSC-W350D

Teknoloji dünyasına yön veren firmaların başında gelen Sony, Cyber-Shot serisi dijital fotoğraf makinelerine tasarımıyl bayanlara hitap eden modeli DSC-W350d'yi ekledi.

Pembe ve beyaz renklere üretilen fotoğraf makineleri yapay elmaslarla süslenmiş ve bayanların ilgisini çekecek gibi görünüyor. Carl Zeiss Vario-Tessar lensi ile 4x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olan fotoğraf makinesi 14.1 mp olarak çözünürlük sunuyor. Kullanıcıların çektikleri fotoğrafları cihaz üstünde görüntüleyebilmeleri ve gerekli ayarlara ulaşabilecekleri 2..7 inç boyutunda LCD ekran ihmal edilmemiş. Sony Cyber-Shot DSC-W350'de 46 mb dahili hafıza bulunurken makinenin kapasitesi hafıza kartı girişi sayesinde yükseltilebiliyor. Son olarak Sony'nin tasarımıyla bayanlara hitap eden dijital fotoğraf makinesi 720p çözünürlükte 30FPS oranında mp4 formatında video kaydı yapabiliyor.

 

Sony'nin bayanlar hitap eden dijital fotoğraf makinesi Cyber-Shot DSC-W350D'nin Nisan ayı sonlarına doğru 286$ seviyesinden satışa sunulacağı açıklandı.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim