Anlık Bildirim

Tasarım Ödüllü Haier i7D Notebook DataStar'da...

DataStar, Haier'in 2010 Red Dot Tasarım Ödülü'nü alan notebook modeli Haier i7D'yi Türkiye'de satışa sunuyor. Şık tasarımı ile göz dolduran bu ürün teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Haier'in Türkiye distribütörü DataStar, tasarım ödüllü Haier i7D notebook'u Türkiye'de satışa sunuyor. Tasarımın Oscar'ı olarak nitelenen Red Dot 2010 Tasarım ödülünü alan bu notebook, aynı zamanda Almanya Federal Cumhuriyeti 2011 Tasarım Ödülü finalistleri arasında yer alıyor. Bu şık ürün aynı zamanda teknik özellikleriyle de göz dolduruyor. DataStar, Haier i7D'yi iki model seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunuyor. Dış kasası, son dönemde özellikle lüks otomobillerde çok moda bir renk olan antrasit rengi olan ürünün kapağı, parlak, gri/siyah fırça darbesi görünümlü olarak tasarlanmış.

Haier i7D, önümüzdeki dönemde en çok talep edileceği öngörülen ekran büyüklüğü olan 13.3 inç ekrana sahip. Pek çok uygulama için yeterli bir ekran alanı sunan bu boyut, aynı zamanda taşınabilirliği de rahatlaştırıyor; gerçek bir mobilite olanağı sunuyor. İnce ve şık kasalı Haier i7D, diğer Haier notebook modellerinde olduğu gibi bir adet HDMI yuvasına sahip. Bluetooth, bütünleşik 1.3M piksel kamera, e-Sata yuvası bulunan üründe yeni nesil Intel Core i işlemci kullanılıyor. Haier i7D1 modelinde Intel Core i3-370, i7D2 modelinde ise Intel Core i5-450 işlemci bulunuyor. Her iki modelde de 2GB bellek yer alırken, i7D1'de 320GB'lık, i7D2'de ise 500GB'lık sabit disk kullanılıyor. Aralık ayı içinde DataStar'ın tüm dağıtım kanalında satışa sunulacak olan Haier i7D'nin fiyatları ise şöyle:

-       Haier i7D1: 779 USD+KDV

-       Haier i7D2: 899 USD+KDV

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim