Anlık Bildirim
Sıradaki Video

ASUS ZenBook Flip S ön inceleme

ASUS'un sınıfının en ince 2si1 arada dizüstüsü olarak lanse ettiği ZenBook Flip S'i sizler için inceledik. Donanım Haber olarak Computex 2017'yi yerinde takip ediyoruz.
2si1 arada dizüstü bilgisayar kategorisinde yer alan ZenBook Flip S'i ASUS'un ergolift ismini verdiği ve menteşe sistemi sayesinde katlayarak tablet olarak da kullanabiliyorsunuz.

10.9mm kalınlığında olan dizüstüde lityum kristal polimer malzemeden üretilem 0,3mm kalınlığında bir soğutma sistemi yer alıyor.

Kaby Lake tabanlı Intel Core i7 işlemci, 16GB’a kadar DDR4 RAM ve 1TB’a kadar da PCIe SSD seçeneklerine yer verilen Flip S, 1.1KG ağırlığıyla taşınabilirlik konusunda da oldukça iddialı.

13.3" boyutlarındaki 4K ekran ince çerçevelerle çevrili. Dokunmatik ekran üzerinde dilerseniz özel kalemle çizim yapabiliyorsunuz.
Üzerindeki USB Type-C 3.1 portu üzerinden takılacak ekstra genişleme ünitesi sayesinde Flip S üzerinden USB Type-A, USB Type-C 3.1 ve HDMI çıkışları almak da mümkün.

Tam boyutlarda klavyeye yer verilen Flip S'de klavye deneyimi konusunda da tatminkar bir seviye yakalanmış. Tuşların yolculuk mesafeleri ve geri bildirim seviyeleri yeterli düzeyde. Entegre parmak izi okuyucu, hızlı ve güvenli giriş olanağı sağlıyor.

1099$ başlıngıç fiyatı belirlenen Flip S, Windows 10S sürümüyle geliyor ve ekstra ücret ödenerek Home ve Pro versiyonlarına geçiş imkanı sunuyor.
 
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim