Anlık Bildirim

The Leadtek Winfast 7350KDA İncelemeleri

Sis-735 chipsetini içeren bu anakart uzun zamandır bekleniyordu. Şimdi çıktı ama çok büyük sansasyon yaratmadı. Gerçi overclock için herşeyi sunuyor ama bilindiği gibi Sis-735 artık en hızlı chipset değil. Bu sıralar Kt-266A ve nForce popüler. Herneyse piyasaya sürülen anakartın iki günde iki incelemesi nette yer aldı. İncelemelerde Leadtek'in Sis-735'e çok şey kattığı kesin. Öyle ki KT266A chipsetli anakartlardan çok daha iyi performans vermiş. Ancak ne yazık ki testler biraz kısıtlı çevrede yapılmış. Yinede çok başarılı olduğu söylenebilir.

Eğer testlerde böyle sonuç vermeye devam ederse şimdilerde tercih edilecek en iyi anakart bile olabilir. Çünkü hiç bir anakartın izin vermediği ram, chipset, agp ve işlemci üzerinde voltaj ayarlamalarına izin veriyor. Bunun yanında 1/5, 1/6 Pci bölücülerine sahip yani FSB 166 Mhz'ken pci hala 33 Mhz'de çalışabiliyor. Böylece iyi bir işlemciniz ve ram'ınız varsa aylar öncesinden 166 Mhz'e terfi edebilirsiniz. Diğer yandan ram zamanlamaları ile ilgili aşırı ayar içeriyor. O kadar çok ki karşıklığıa bile neden olabilir. En çok ilginç gelen şey Cas 2 , 2.5 , 3 yanında 1,5 değerinide içermesi.

Anakart Realtek 10/100 kontrolcüsü ile birlikte geliyor. 3 DDR , 6 PCI , 1 AGP slotlarına sahip. Büyük bir soğutucu için bolca işlemci etrafı boşluğu var. Birde AC/97 onboard ses sitemi var. Yurt dışında Amerika'da 98$'dan bulunabiliyor incelemeyi yapan yerlerde UK ve Avustralyada 130$ civarı Türkiye'ye de o civardan gelmesi beklenebilir.

Tech Watch'un incelemesi
Amd World'ün incelemesi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim