Anlık Bildirim

Tidewater yenilendi - Thermaltake' in SLI ve Crossfire sistemler için sıvı soğutma sistemi

Ekstrem kullanıcılara, genelde uygun fiyatlı ürünleri ile hitap eden Thermaltake' in, çok ses getiren sıvı ekran kartı soğutma sistemi Tidewater, bazı ekran kartlarının özel versiyonları ile beraber satışa sunulmuştu (Shapphire, blizzard soğutma sistemi adı ile beraber X1900XT' de bu soğutucuyu kullandı). Bizim daha önce haberini yayınladığımız Tide Water' ın başarısı üzerine Thermaltake bu ürünün SLI ve Crossfire için olan modelini duyurdu.

Tidewater Plus adını taşıyan ürün, selefi olan Tidewater ile aynı yapıya sahip. Aynı pompa kullanılmış fakat çift GPU' yu soğutabilmek için sistemdeki fanın maksimum dönüş hızı 2500' den 3000 devir/dk' ya çıkartılmış. Ayrıca ram modülleri için 8 olan sink sayısı da 16 olmuş. Yapılan testlerde, eski modele göre boyutları ve kapasitesi değişmeyen pompa ve radyatöre rağmen çift GPU' yuda aynı başarı ile soğuttuğu gözlemlenmiş.

Tidewater yenilendi - Thermaltake' in SLI ve Crossfire sistemler için sıvı soğutma sistemi

Fan sesleri oldukça yüksek diyebileceğimiz en üst düzey ekran kartları, SLI yada Crossfire ile beraber iki tane kullanıldığı zaman ses oldukça rahatsız edici düzeylere çıkabiliyor. Yurt dışında 110 dolar seviyesinde bir fiyat ile satışa sunulan Tidewater Plus, uygun sayılablilecek fiyatı ile sistemlerini sessizleştirmek isteyen kullanıcıların göz önünde bulundurması gereken bir ürün. Fakat dikkat etmeniz gereken iki nokta, çift ekran kartı ile beraber bu soğutma sisteminin kasanıza sığmama olasılığı ve Tidewater Plus' ın 2 pci soltunu iptal etmesi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim