Anlık Bildirim

Yeni bir sektör... Yeni bir Fuar...

Ülkemizde son yıllarda ev elektroniği ve de otomasyon sistemleri başlı başına bir sektör olma yolunda ilerlerken, sektörel bir fuar da bu ilerleyişle beraber geldi. 5-8 Ekim tarihleri arasında İletim Yayıncılık tarafından İstanbul Yeşilköy'de bulunan CNR fuar alanında gerçekleştirilecek HE* Show 2000 fuarının ana sponsorluğu sektör devlerinden olan Sony tarafından gerçekleştirilecek.

Sektör hızla gelişiyor...

   Dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde ev elektroniği uzun yıllar boyunca başlı başına bir sektör halinde ilerlerken ülkemizde ise ev elektroniği sektörünün kapsamına giren bir çok ürün yıllardır İstanbul-Sirkeci'de bulunan Doğubank ve çevresinin ve de Eminönü-Tahtakale'deki tezgahların hakimiyeti altındaydı.

   Fakat Türk insanının teknolojiye olan ilgisini geç de olsa farkeden firmalar geçtiğimiz birkaç yıl içerisinde büyük bir potansiyele sahip ülkemizde yoğun olarak faaliyet göstermeye başladılar. Bu yoğun faaliyetler neticesinde günümüzde en son teknolojiye sahip ürünler hiçbir gecikme olmaksızın ülkemize gelmeye başladı. Yani sektörel gelişim emekleme dönemi geçirmeden ayağa kalktı ve yürüdü. Bu gerçekten çok ilginç bir gelişmeydi. En son teknolojiler şu an beklemeden ülkemize geliyor. Üstelik kalite arayışları sonucunda garanti konusu da bir soru işareti olmaktan kurtuldu.

PlayStation II'yi merak edenler mutlaka...

   Fuar ile ilgili ilginç bir haber ise Avrupa pazarlarında piyasaya sürülmesi yine ertelenen Sony PlayStation II'nin de fuarda Sony standında sergilenecek olması. Merak edenler bu fırsatı kaçırmamalı.

   Kanımca HE Show 2000 fuarı bu senenin gözdelerinden olacak.

*HE: Türkiye'de İletim Yayıncılık tarafından yayınlanan, ev elektroniği ve otomasyonunu hedef alan ve de uluslararası alanda faaliyet gösteren Home Electronics adlı derginin kısa adıdır. Dergi Eylül 1999 itibariyle ülkemizde yayın hayatına başlamıştır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim