Anlık Bildirim

Yeni Detonator Sürücüleri

Nvidia tabanlı tüm ekran kartları için yeni ve özellikli sürücüler Nvidia'nın sitesinden sürüldü. Yeni sürücüler süper performans getirmiyorlar fakat çok güzel özellikleri çalışır hale getirebiliyorlar. Mesela nView'nün kontrol paneli artık çalışır durumda.

Böylece çift monitör kullananlara büyük rahatlıklar, tek monitör kullananlara ise pencereleri saydamlaştırma ve en üste tutma gibi özellikler eklenmiş. Ancak çok büyük bir problemde geliyor. Nvidia'nın klasik Direct 3D ve Opengl uygulamalarında ekran tazeleme oranını 60 Hertz'e alması söz konusu artık refersh rate düzeltici programlarda çalışmıyor. Bu nedenle Guru3D sitesinde refersh rate'i tekrar çalıştırabileceğiniz modifiye sürücüler bulunmakta. Eğer daha yeni sürücüleri kurmadıysanız direk bunları çekin.

Eğer kurduysanız aynı siteden Detonator Destroyer'u çekin ve şimdiki sürücüleri uninstall edip yeni buradan çektiklerinizi kurun. Aksi taktirde tüm oyunlar 60 Hz'de çalışıcak ve bundan fazla FPS alamazken gözlerinizin yorulmasıda kat kat artacak.

Bu arada yeni sürücüler Ali chipsetli anakartlarda Agp 4x'i Agp 1x yağıyormuş bir ge-force özelliklerini ayarlayabileceğiniz programla tekrar geri almayı unutmayın.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim