Anlık Bildirim

Üç kameralı iPhone'lar hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı

Apple'ın üç arka kameraya sahip iPhone modeli hakkında ilk bilgiler geldi. Kameranın teknik detaylarından bahseden rapora göre, üç kameralı iPhone modeli Eylül 2019'da tanıtılacak. İşte detaylar:
3 lensli Huawei P20 Pro'nun tanıtılmasıyla birlikte gözler diğer üreticilere çevrildi. Konuya ilişkin ilk haberse Apple tarafından geldi. Taipei Times Yuanta Secuirties analisti Jeff Pu tarafından ortaya atılan iddialara göre, üçlü kamera dizilimine sahip ilk iPhone modeli Eylül 2019'da tanıtılacak. 
Ekonomik Daily News'in geçen ay ki sayısında ortaya çıkan bir Çin raporu, kamera sisteminin 5x yakınlaştırma özellikli 6P lens tasarımına sahip olacağını belirtirken, kamera dizilimindeki sensörlerin en az 12 MP çözünürlük desteğiyle geleceğini öne sürmüştü.
Üçüncü lensin eklenmesiyle birlikte iPhone tarihinde ilk defa 3x optik yakınlaştırma özelliği yer alacak. Bu sayede vizördeki görüntüyü, dijital zoom gibi kaliteli ve bulanık olmadan 3 kata kadar büyütmek mümkün olacak. iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinde ise 2x optik yakınlaştırma özelliğinin yer aldığını hatırlatalım.

Üç kameralı iPhone'lar ne zaman tanıtılacak? 

Üçlü kamera kombinasyonunu 2019 yılının ikinci yarısında tanıtılacak olan üçüncü nesil iPhone X ve iPhone X Plus modellerinde yer alacağı belirtilirken, bu yıl Eylül ayında lanse edilecek olan iPhone modellerinde ise çift kamera diziliminin yerini koruması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4905 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone x, iphone x kamera ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim