Anlık Bildirim

Apple TV'ye dosya desteği geliyor

Apple yeni nesil medya merkezi Apple TV'ye dosya sistemi getirmeye hazırlanıyor. Bu sayede ana sayfa daha düzenli tutulabilecek ve farklı kategoriler oluşturulabilecek.
Ülkemizde 32GB için 629 TL, 64GB içinse 829 TL'den satışa sunulan yeni jenerasyon Apple TV, tvOS 9.0 kodlarında keşfedildiği kadarıyla yakın zamanda dosya desteği kazanıyor.
Yeni nesil Apple TV bildiğinizi üzere eski jenerasyonlardan farklı olarak kendisine özel bir uygulama marketi barındırıyor ve bu sayede cihaza birçok farklı uygulama yüklenebiliyor. Bu açıdan arayüzün derli toplu tutulması büyük önem yaşıyor. Geliştirici Steve Troughton-Smith'in tvOS 9.0 kodlarında bulduğu yeni bir gelişme ise bunun dosya sistemiyle yapılabileceğini gösteriyor.
tvOS 9.0 içerisinde bulunan dosya sistemi iOS ile aynı şekilde çalışıyor. Kişiler dosya haline getirmek istedikleri uygulamaları üst üste atarak ana sayfalarına düzen getirebiliyor. Dosyalar isteğe bağlı olarak isimlendirilebiliyor ve böylece müzik uygulamaları için ayrı dosya veya oyun uygulamaları için ayrı dosya oluşturulabiliyor.
Dosya desteğinin yeni Apple TV'ye geleceği zaman hakkıdaysa şimdilik açıklanmış bir bilgi bulunmuyor. 
Apple TV'ye dosya desteği geliyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim