Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz?

Soru basit; Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz? Görüşlerinizi merak ediyorum. Gelin, Android dünyasında Premium telefonlar öldü mü ölmedi mi tartışalım.
Android telefon dünyası büyük bir kırılım yaşadı. Bir zamanlar Android dendiğinde akla ilk gelen üreticilerden biri olan Samsung, yeni telefon modellerini satmakta zorlanır hale geldi.
Peki Samsung'un zorlanıyor olmasının nedeni ne? Ne oldu da Android telefon kullanıcıları artık pahalı telefon alma ihtiyacı hissetmiyorlar?
Sony, Samsung, LG, HTC fark etmeksizin bu üreticilerin ürettiği telefon modellerinin hepsinin aynı markete erişiyor olması, aynı uygulamayı, aynı görünümde açabiliyor oluşu, tüm telefonlarda aynı bulut servisleri, aynı dijital asistan varken neden Android yüklü bir telefona 500$ değil de 1000$ verilir ki? Siz verir misiniz?
Bir Android telefona diğerinden fazla para ödemek için hangi konuda daha iyi olmalı? Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz? Oy Ver 1674 kişi oy verdi. Sonuçları Göster  
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim