Anlık Bildirim
Sıradaki Video

HTC Ice View inceleme "HTC 10 için akıllı kapak"

HTC M8 ve M9 ile gördüğümüz Dot View kılıfın gelişmiş hali Ice View kılıf çok daha fazlasını sunuyor. Bu videomuzda telefonu her yönüyle koruma altına alan Ice View kılıfı inceliyoruz.
 
HTC M8 ve M9 ile gördüğümüz Dot View kılıfın gelişmiş hali Ice View kılıf çok daha fazlasını sunuyor. Bu videomuzda telefonu her yönüyle koruma altına alan Ice View kılıfı inceliyoruz.

M8 ve M9 ile gördüğümüz Dot View’ün daha gelişmiş hali olan Ice View kılıf, telefon çevresini saran yapısı ve ekranı kapatan yarı şeffaf kapağıyla HTC 10’u her açıdan koruma altına alıyor.
USB girişi, kulaklık çıkışı ve ahize boşta kaldığı için telefon görüşmesi yapmak dahil telefonu gündelik işlerde kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Tabi bu kılıfı özel yapan şey koruyuculuğu ve kulaklık çıkışını boşta bırakmasının çok ötesinde zira Ice View, dot view serisinde de olduğu telefonun akıllı özelliklerine kılıf kapağını açmadan ulaşılabilmesine olanak veriyor. 
Bu sefer küçük noktalar yerine büyük buzlu bir cama sahip olduğumuz için bilgiler çok daha ayrıntılı görüntüleniyorlar.
Kilit ekranındaki saat, kılıfsız kullanmak isteyeceğiniz kadar hoş bir görünüme sahip. Kilit ekranını görüntülemek dışında gelen çağrıyı cevaplamak, bildirimlerin detaylarını görmek, çalan parçayı durdurmak, ileri geri sarmak gibi işlemler de kılıf üzerinden yürütülebiliyor.
Hangi bildirimin gelip hangisinin gelmeyeceğini ve diğer fonksiyonları telefon içinde hazır gelen uygulama ile kontrol edebiliyorsunuz. Asıl süpriz ise kılıfı açmadan kamerayı aktif edip fotoğraf çekilebiliyor oluşu. Eve buzlu cam nedeniyle görüşünüz çok net olmuyor ama ben kapağı açmaya üşeniyorum diyorsanız bu seçenek de kullanıma sunulmuş.
Tabi arka kameraya güzel bir şekilde ulaşabiliyorken ön kamerayı kullanmak için ne yazık ki kılıf kapağını açmanız gerekiyor. Telefon etrafını tamamen sarıp koruma altına alan kılıf HTC 10’un tek elde tutuşunu biraz zorlaştırmıyor da değil tabi.
Kapağı açıp arkaya kıvırdığınızda ise kağağın açılı duruşu nedeniyle çift elde kullanmak da pek konforlu olmuyor.
Kapağı ters çevirdiğimizda ağır olan kapak kendi kendine açılıyor. Burada mıgnatıslı bir düzenekle kapağın istem dışı açılması engellenseymiş daha iyi olabilirmiş.
Yoğun güneş altında görünürlük konusunda zorluk çıkartsada gündelik kullanımdahayatta pek sorun yaratmayan eğlenceli bir kılıf Ice View.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim