Anlık Bildirim

Helyum - Webadam işbirliği

Helyum - Webadam işbirliği
İnternet güvenliği konusunda uzman firma Helyum Bilişim Hizmetleri, işletmeler için çok önemli çözümler sunmaya devam ediyor.


Kaspersky Türkiye Distribütörlüğü ile sektörde tanınan Helyum Bilişim'in Pazarlama Müdürü Neslihan Aksun,  Webadam.Com ile başlatacakları kampanyanın müjdesini verdi. Helyum'un Webadam ile yaptığı kampanya gereği, Kaspersky Kurumsal ürünü alan her kullanıcı, http://www.webadam.com/helyum adresini kullanarak sadece 29TL karşılığında 250 MB Alan, 10.000 MB Trafik, 5 adet e-posta, 2 adet veritabanı ve ücretsiz alan adı içeren pakete sahip olabilecekler. Kampanyanın, Helyum'un doğum gününde, 1 Ekim 2010 tarihinde başlaması ve yılsonuna kadar sürmesi planlanıyor.
-- Kampanya neleri kapsamakta? 
Kampanyamız İnternet'te firmaların ve bireylerin kendilerini tanıtabilmeleri ve satışlarını arttırabilmeleri için;  web sitesi barındırma hizmeti, Ücretsiz Alan Adı ve alacakları Alan Adına ait +  5 adet e-posta adreslerinden oluşmaktadır.
 -- Webadam diyor ki; “Farklıyız!"
 * Tüm isteklerinizi yerine getirmek için size zaman taahütü veriyoruz.
 * Tüm istekleriniz otomasyon sistemimiz tarafından ele alınıyor ve insan müdahalesi olmadan gerçekleştiriliyor, eşittir çok hızlıyız.
 * Altyapımızı oluşturan tüm teknolojilerde en güncel versiyonu kullanıyoruz.
 * Barındırma hizmetlerimizde 7 gün içerisinde koşulsuz para iadesi yapıyoruz.
 * Süreçlerimiz ile mutlak müşteri memnuniyeti sağlıyoruz.
  --- Alan Adı Nedir? 
 İnternet'i sanal bir dünyaya benzetecek olursak, alan adları (Domain Names), müşterilerinizin size ulaşabilmesi için gerçek hayattaki firma adresinizin internet üzerindeki şeklidir. 
 --- Barındırma Hizmeti Nedir? 
 Barındırma hizmeti, firmaların müşterilerine sunacakları web sayfalarını internet ortamında bulundurabilmeleri için aldıkları yer hizmetidir.
 Barındırma hizmeti sunan firmalar sizin için, web sitenizi, datacenter denilen, özel soğutmalı, güvenlik katmanlarına sahip ve geniş İnternet bağlantısı ile donatılmış alanlarda bulunan sunucuları üzerinde size yer sağlayarak gerçekleştirirler.

 --- Web Sitesi Nedir? 
 Web sitesi, firmanızı ve ürünlerinizi tanıtabilmeniz, online satış yaparak karlılığınızı arttırabilmeniz için tasarlanan internet sayfalarıdır

Webadamlar Kimdir?
Webadam.Com; IBS Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adına tescilli, amacı firmanın İnternet Hizmetlerini web üzerinden son kullanıcılara sunmak olan bilgilendirme, müşteri destek ve satış hizmetlerini içeren web portalidir.
Webadam ekibi teknolojinin hayatı kompleksleştirmek için değil, sadeleştirmek için kullanılması gerekliliğine inanıyor. Bu sadeliği kullanıcılarına yaşatmak adına altyapılarına sürekli yatırımlar yaparak ve ITIL (Information Technologies Infrastructure Library) süreçlerine uyumlu şekilde uçtan uca tam otomasyonu sağlayan yazılım çözümleri kuruyor ve iş süreçleri oluşturuyorlar.
Hedefleri; Kısa bir sürede yetkin insan kaynağı, müşteri odaklı süreçleri ve hayatı kolaylaştıran teknolojileri ile çözümler sunarak kendini farklılaştırmayı başarmış bilişim sektörünün yenilikçi gözde firması olmak.
Müşteri memnuniyeti ve servis kalitesini artırmak için bir araç olarak kullandıkları teknolojiyi, insan kaynağını daha etkin kullanarak, süreç otomasyonu sağlamak için konumlandırmayı ayrıca bunu yaparken sektör dinamiklerini ve kullanıcı beklentilerini doğru analiz ederek, yasalara tam uyumlu olmayı ve sürekli iyileşme çalışmalarını prensip olarak edinmeyi ve tüm faaliyet alanlarında bu yaklaşımı benimsemeyi taahhüt etmekteler.

Webadam'ın Sunduğu Çözümler:


?  Barındırma Hizmetleri: Barındırma hizmetlerimiz her türlü alan (“domain") kayıt işlemlerini, web sayflarınınız için gerekli barındırma hizmetlerini (“Linux & Windows hosting") ve sunucu kiralama hizmetlerini kapsamaktadır.
?  E-Ticaret Çözümleri: İş aktivitelerinizi Internet üzerine taşıyacak her türlü bilgi ve iletişim teknolojilerini sanal dünyada gerçekleştirecek projelerin yapılmasıdır, elektronik güvenli para transferi ve ödeme kanallarının yapılandırılması da çözümlerimiz arasında yer almaktadır.
?  Yazılım Çözümleri: İş süreçlerinizi elektronik ortamda daha hızlı gerçekleştirmenizi sağlayacak web tabanlı bilgisayar yazılım çözümleridir. Kullanılan teknolojiler PHP, ASP, .NET, JAVA ve veritabanı uygulamaları üzerine konumlandırılmıştır.
?  Dinamik İçerik Çözümleri: Dinamik içerik çözümleri ile sayfalarınız için gerekli olan ya da ihtiyaç duyduğunuz her türlü flash, activex ve ajax bileşenlerinin oluşturulması ve bu bileşenlerin web sayfalarınıza adaptasyonu sağlanmaktadır. Ayrıca sitenizin arama makineleri icin gerekli optimizasyonunun yapılması ve arama makinelerine kayıt işlemleri
?  Danışmanlık ve Bakım Hizmetleri: Web sayfalarınız ve web tabanlı platformlarınızın dış kaynak yönetim modeli ile uzaktan ya da bir fiil yerinde her türlü destek ve bakım hizmetlerinin çözüm olarak sunulmasıdır. Webadam'ın verdiği her türlü hizmet, Servis Seviyesi Garanti (“SLA: Service Level Aggrement") kapsamındadır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim