Anlık Bildirim

OS X Mavericks için geri sayım başlıyor: Golden Master yayınlandı

OS X Mavericks için geri sayım başlıyor: Golden Master yayınlandı Tam Boyutta Gör

Apple’ın WWDC 2013’de tanıttığı OS X ailesinin son üyesi Mavericks için son düzlüğe girildi.  Kısa bir süre önce AppleSeed programına dahil olan kullanıcılar için ilk defa yayınlanan Mavericks, şimdi de Golden Master olarak geliştiriciler için yayınlandı.

Önemli bir aksilik olmaz ise Apple’ın yayınladığı Golden Master sürümü, Mac App Store üzerinden son kullanıcıyla buluşacak.  Dolasıyla Apple’ın bu hamlesi, OS X Mavericks’in çok yakın zaman içerisinde yayınlanacağının en güçlü işaretçisi.

Bilindiği gibi Apple, haziran ayından bu yana Mavericks’in 8 farklı beta derlemesini  geliştiricilere sunmuştu

Ne zaman yayınlanacağı, ücretli mi ücretsiz mi olacağı gibi soruların belirsizliğini koruduğu OS X Mavericks’in gelecek hafta düzenlenmesi beklenen özel iPad / Mac etkinliğinin önemli gündem maddelerinden biri olması beklenirken; güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiler sistemin 20 Ekim sonrasında Mac App Store’dan yayınlanacağını gösteriyor.

OS X Mavericks; Finder sekmeleri, daha gelişmiş çoklu ekran desteği, yeni Mac App Store, Safari tarafında önemli iyileştirmeler, etiketler, harita, iCloud Keychain gibi özellikler ve Timer Coalescing, App Nap, Safari Güç Tasarrufu, iTunes Verimliliği, Sıkıştırılmış Bellek gibi önemli performans iyileştirmeleri ile geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim