Son yılların hem bireysel hem de ticari tarafta en çok dikkat çeken ve merak uyandıran yenilikleri arasında yer alan üç boyutlu yazıcılar, artık bulut tabanlı çalışma gösterebilen özel bir işletim sistemine de sahip.
Üç boyutlu yazıcılar için özel olarak hazırlanan 3DPrinterOS, bulut tabanında internet üzerinden çalışma gösteriyor ve üç boyutlu yazıcı sahibi şanslı kişilerin farklı tasarımları yönetmesine, üç boyutlu olarak görüntülemesine, "Magic Fix" uygulamasıyla hazırlanan tasarımların otomatik olarak üç boyutlu baskıya uygun hale getirilmesine ve destek verilen CAD, STL, AMF, PLY, OBJ, STL ve Gcode formatındaki dosyaların paylaşılmasına imkan tanıyor. Geliştirdikleri işletim sistemiyle bütün seviyeden kullanıcılar için standart bir arayüz oluşturdukları ve bu arayüzü basit araçlar ile donattıklarını söyleyen CEO John Dogru, artık üç boyutlu yazıcı sahibi herkesin 3DPrinterOS platformuna bağlanarak çalışma gösterebileceğini belirtiyor. Birden fazla üç boyutlu yazıcıya sahip şirketlerin bu cihazlarını tek bir ortamdan yönetmesi gibi verimliliği arttırıcı bir özelliği de bulunan 3DPrinterOS, yerleştirilecek kamera üzerinde baskı sürecini canlı olarak gözler önüne serebiliyor ve ayrıntılı istatistikler sağlayabiliyor.
Ücretsiz olarak kullanılabilen ve buradan ulaşılabilen bulut tabanlı işletim sistemi 3DPrinterOS, şimdilik aşağıda yer alan üç boyutlu yazıcı modellerine aktif olarak destek veriyor.
- BEETHEFIRST
- BQ Prusa i3 Hephestos
- BQ Witbox 3D Printer
- German RepRap NEO
- German RepRap PRotos
- German RepRap X400
- Kossel Mini
- Makerbot Replicator 2
- Makerbot Replicator 2x
- MendelMax 1.5
- MendelMax 2.0
- MendelMax 2.5
- MendelMax 3.0
- MendelMax Pro
- Prusa i3
- Prusa Mendel
- re:3d Gigabot
- Renkforce RF1000
- RepRap Mendel
- RepRap Mendel90
- RepRapPro Mendel
- RepRapPro Ormerod
- Rigidbot
- Rigidbot
- Rostock MAX
- Ultimaker 1
- Ultimaker 2
- Wanhao Duplicator 4
- Wanhao Duplicator 4
- Wanhao Duplicator 4S
- Wanhao Duplicator 4X
- Wanhao Duplicator 5
- Xplorer 3D Pro
- Xplorer 3D Pro
- Zmorph 3D
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sğlğn Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)