Anlık Bildirim

Windows Phone 7 Mango çıktı

Microsoft önümüzdeki günlerde bir yaşına girecek Windows Phone 7 platformu için uzun süredir merakla beklenen Mango güncellemesini kullanıma sundu. Mobil işletim sistemini 7.5 sürümüne yükselten yeni güncellemenin önümüzdeki dört hafta içerisinde dünya genelindeki Widows Phone 7 kullanıcılarının %98'ine sunulması planlanıyor.
500'den fazla yeni özellik içeren Windows Phone 7 Mango'nun öne çıkan güncellemeleri arasında, multitasking yani çoklu uygulama desteği, entegre Bing arama, Internet Explorer 9'un mobil versiyonu, ses>metin ve metin>ses dönüştürme desteği, lokasyon tabanlı arama, kişiler litesi için gruplama seçeneği, İzlekler özelliği ile aynı sohbet içerisinde SMS, Facebook ve Windows Live Messenger ile sohbet, kişi kartları için Twitter ve Linkedin entegrasyonu ve yeni yüz tanımlama yazılımı detaylara yer verildiğini görüyoruz.
Windows Phone 7 kullanıcıları, ülklerinde Mango güncellemesinin çıkıp çıkmadığını şu adresten kontrol edebilirler; http://mango.microsoft.com/windowsphone/en-us/features/update-schedule-world.aspx
Windows Phone 7 Mango çıktı
Windows Phone 7 Mango çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22717 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, Windows ve
2 etiket daha microsoft windows mobile
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim