Anlık Bildirim

Abit ekran kartına çekirdek voltajı ayarı getiriyor

Sadece bununla kalmayacak masa üstünde bulunan tüm vGuru teknolojisinide ekran kartına taşıyacak. Bunun içinde hazır voltaj, mhz değerleri ve sıcaklık fan hızları ayarlarıda olacak. Bu sayede ilk defa bir overclock meraklısı sadece ve sadece bilgisayarının yazılımları sayesinde ekran kartına bu kadar çok hükmetmiş olacak.

Bildiğiniz gibi şimdiye kadar GPU (grafik işlemcisi) soğutmasını çok arttırmanız bazen overclock beklediğiniz overclock artışını sağlamıyordu. Bu durumda kişiler mecburen ellerine kablolar dirençler alıp garanti bozma pahasına çalışamalara girmeye göze alsalarda kartların üzerindeki direnç şemalarını ve bilgilerini bulup bazı hesaplar yapmak zorundaydılar.

Abit Guru ekran kartları sayesinde ise önceden ayarladığınız ayarlar setini duruma göre açıp kapanız içten bile değil. Kısaca dünyanın ilk SoftBios'unu çıkartan ve cpu overclock'unda çığır açan Abit ekran kartı içinde aynısını yapmak üzere. Tek sorun şimdilik sadece Ati Radeon X300 SE modelinde bu özellikleri sunuyor olması. Yakında diğer modellerde satışaca çıkacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim