Anlık Bildirim

Abit NV7M (nForce) İncelemesi

Abit nForce chipsetinde anakart piyasaya süren anakart markası oldu. Yaklaşımı diğerlerinden farklı olarak micro-atx formatında bir anakart piyasaya sürmek oldu. Micro atx'in avantajlarını biliyorsunuz özellikle ufak kasalarda kullanılabiliyorlar. Tabii daha ufak olduğu için daha ucuz oluyorlar. Abit'de en ucuz tamamiyle entegre nForce anakartı. Dışarıda 120$'a kadar bulunabiliyor.

Anakart nForce chipseti içeren popüler Msi K7N420Pro ile ve KT266A içeren karşılaştırılmış Shuttle AK35GRT ile karşılaştırılmış. Çok ilginç Msi'ın nForce'undan daha iyi performans vermiş.

Bu ankart sadece 3 Pci slot içermesi tek kötü yanı ama diğer yandan çevrenizde bilgisayar almak isteyen insanlara önerebileceğiniz müthiş bir anakart. Üzerinde gelen Ge-Force 2 Mx çoğu başlangıç seviyesine yetecek düzeyde hem sonradan takılabilen bir ekran kartı ile istenildiği zaman güncellenebilir. Ses kartı oldukça kaliteli herkese yetecek düzeyde. Son olarak gelen ağ kontrolcüsü LAN şansını herzaman açık bırakıyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim