Anlık Bildirim

Abit'den geri dönüş sinyalleri

Bir dönem hazırladığı SOFTMENU destekli overclock dostu anakartları ile sektöre damgasını vuran Abit, girdiği ekonomik sıkıntılar sonucu özellikle son yıllarda hazırladığı anakartlar ile açıkçası beklenileni pek te verememişti. Fakat Universal firması tarafından satın alındıktan sonra hazırlamaya başladığı anakartlar ile geri dönüş konusunda önemli sinyaller veren firma overclock konusunda yeniden iddialı olacak gibi görünüyor.
Abit'in hazırladığı en yeni anakartlardan biri olan ve Intel'in P35 yonga setini kullanan IP35 Pro modeli ile ciddi overclock değerlerine ulaşıbildiğine dair önemli haberler geliyor. Zira Abit'in IP35 Pro modeli ile birlikte Intel'in 1333MHz FSB'ye sahip Core 2 Duo E6850 modeli ile ciddi hızlara ulaşılabildiği ifade ediliyor. Son yaoılan overclock çalışmalarında bahsi geçen ikili 5525MHz giib Core 2 serisi işlemciler için hayli iddialı olan saat hızına ulaşmayı başarmışlar.
Açıkçası Abit'in geriye dönüş sinyalleri konusunda olumlu sinyaller vermesi çok güzel. Özellikle anakart tarafında sektör neredeyse birkaç firmanın tekeli altına girmiş durumda. Firmalar arasında artan rekabet fiyat noktasında son kullanıcının yararına olacaktır. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim