Anlık Bildirim

Apple AirTag için Android uygulaması yolda

Apple yıl sonuna doğru AirTag takip aksesuarının Android uyumluluğu ile ilgili daha detaylı bilgiler vereceğini açıkladı. Uygulama için de böylece umut doğmuş oldu.

AirTag Android uygulaması ihtimali doğdu Tam Boyutta Gör

Apple’ın eşyalarınızı kaybetmemeniz için kullanıma sunduğu AirTag aksesuarının uygulaması şimdilik iOS cihazlarına özgü kaldı. Android tarafında NFC üzerinden link gönderebilme özelliği olsa da yakın zamanda bir uygulama müjdesi gelebilir. 

AirTag Android uygulaması geliyor mu?

Apple AirTag aksesuarı iOS uygulaması üzerinden takip edilebiliyor ancak kaybolduğu zaman bulan kişinin NFC uyumlu bir Android cihazı varsa ilgili link üzerinden sahibini bilgilendirme imkânı sunuyor. 

Apple şimdilik AirTag Android desteği ile ilgili detaylı bilgi vermekten kaçınıyor ancak yıl içerisinde bununla ilgili bir gelişme olacağını belirtiyor. Muhtemelen Sonbahar etkinliğinde AirTag Android uygulamasının müjdesi verilebilir. 

Diğer taraftan aksesuarın kayboluşundan 3 gün sonra alarm sesi çıkarmaya başlaması da değiştiriliyor. Son güncelleme ile kayıp olduktan 8-24 saat içerisinde ses çalmaya başlayacak. Kayıp aksesuarı bulan kişi böylece NFC ile takip özelliğini nasıl devre dışı bırakabileceğini öğrenebilecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim