Uygulama ile Aç

iPhone 15 ile MagSafe batarya da USB Tip-C’ye dönebilir

iPhone kullanıcılarının şarjı bittiğinde yardımına koşan MagSafe uyumlu batarya paketi USB Tip-C’ye geçiş yapan ilk aksesuarlardan olabilir. Şimdiden replikalar raflara çıktı bile.

Apple’ın iPhone 15 serisini tanıtacağı etkinliğe saatler kala sızıntılar giderek artıyor. Lightning yerine USB Tip-C ile iPhone tarihindeki en dönüşümlerden birinin gerçekleşmesi beklenirken aksesuarlardan da haber var.

USB Tip-C bağlantılı MagSafe batarya

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin artık Lightning yerine USB Tip-C bağlantısı ile geleceği güçlü bir iddia olarak karşımızda duruyor. Ayrıca aksesuar tarafında AirPods serisinin de USB Tip-C bağlantısına geçiş yapacağı dillendiriliyor.

Ayrıca bkz.

iPhone 15 Ultra çıkış tarihi netleşiyor

Bugün gelen haberlere göre ise MagSafe taşınabilir batarya aksesuarının da USB Tip-C ile güncelleneceği ihtimali doğdu. Bazı replika MagSafe batarya aksesuarlarında USB Tip-C kullanıldığının ortaya çıkması şirket içerisinde büyük bir değişimin yaşandığını gösteriyor.

Kaynaklar ilk etapta iPhone 15 serisinin USB Tip-C geçişini beklerken bu yılın sonlarına doğru ve gelecek yılın başlarından itibaren Apple ekosisteminin artık yavaş yavaş tüm ürünlerde bu standardı benimseyeceğini düşünüyor.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör