Anlık Bildirim

iPhone 15 ile MagSafe batarya da USB Tip-C’ye dönebilir

iPhone kullanıcılarının şarjı bittiğinde yardımına koşan MagSafe uyumlu batarya paketi USB Tip-C’ye geçiş yapan ilk aksesuarlardan olabilir. Şimdiden replikalar raflara çıktı bile.
https://x.com/MajinBuOfficial/status/1700859263034298647 Tam Boyutta Gör
Apple’ın iPhone 15 serisini tanıtacağı etkinliğe saatler kala sızıntılar giderek artıyor. Lightning yerine USB Tip-C ile iPhone tarihindeki en dönüşümlerden birinin gerçekleşmesi beklenirken aksesuarlardan da haber var.

USB Tip-C bağlantılı MagSafe batarya

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin artık Lightning yerine USB Tip-C bağlantısı ile geleceği güçlü bir iddia olarak karşımızda duruyor. Ayrıca aksesuar tarafında AirPods serisinin de USB Tip-C bağlantısına geçiş yapacağı dillendiriliyor.

Bugün gelen haberlere göre ise MagSafe taşınabilir batarya aksesuarının da USB Tip-C ile güncelleneceği ihtimali doğdu. Bazı replika MagSafe batarya aksesuarlarında USB Tip-C kullanıldığının ortaya çıkması şirket içerisinde büyük bir değişimin yaşandığını gösteriyor.

Kaynaklar ilk etapta iPhone 15 serisinin USB Tip-C geçişini beklerken bu yılın sonlarına doğru ve gelecek yılın başlarından itibaren Apple ekosisteminin artık yavaş yavaş tüm ürünlerde bu standardı benimseyeceğini düşünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim