Uygulama ile Aç

GeForce Now üçüncü yılını kutluyor: Şubat ayında 25 yeni oyun kütüphaneye eklenecek

Abone Ol

Nvidia’nın bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now, üçüncü yılının şerefine kütüphanesini büyürüyor. Popüler servis, yıl dönümünü 25 yeni oyun ile birlikte kutlayacağını açıkladı.

Nvidia’nın bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now, üçüncü yıl dönümünü yeni oyunlar ile birlikte kutlayacağını açıkladı. Bu kutlamalar Türkiye’de Mart ayında gerçekleşecekken hizmete, Şubat ayı içerisinde 25 yeni oyunun ekleneceği duyuruldu.

GeForce Now kullanıcı sayısı 25 milyonu geçti

Hizmete girdiğinden bu yana GeForce Now sisteminde hemen hemen her cihaz üzerinden 700 milyondan fazla saat oyun oynandı. Halihazırda GeForce Now kütüphanesinde 1500’den fazla oyun bulunurken toplam üye sayısı ise 25 milyonu aşmış durumda. Öte yandan ışın izleme ve DLSS teknolojilerinden yararlanan 50’den fazla RTX ON oyunu da kütüphanede oyuncular tarafından deneyimlendi.

GeForce Now Şubat 2023 oyunları

Frontier Foundry tarafından geliştirilen ve 2 Şubat tarihinde çıkışını yapan Deliver Us Mars, bu hafta içinde GeForce Now’a eklenecek. Deliver Us Mars’ta Mars’taki kayıp koloni gemilerini kurtarmaya çalışırken gezegenin tehlikeli dünyasını keşfedeceğiz. Oyunda ayrıca ışın izleme desteği de sunulacak. Bu hafta GeForce Now’a eklenecek oyunlar şöyle:

Ayrıca bkz.

EA, Titanfall evreninde geçen tek oyunculu oyununu iptal etti

Bu oyunlara ek olarak Şubat ayı içerisinde 18 oyun daha eklenecek. Bu oyunlar arasında Mundfish tarafından geliştirilen Atomic Heart dikkat çekiyor. Servise eklenecek diğer Şubat oyunları ise şu şekilde:

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör